Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak ośmielić młodszego faceta?

jak ośmielić młodszego faceta?

Polecane posty

żeby zrobił pierwszy krok? :( tylko błagam, odpowiedz typu "daj mu dupy" albo inne w ten deseń darujmy sobie.

Gość daj mu dupy
:classic_cool:

Gość ,mjhgfghjkl;
dupy to mu raczej nie dawaj ale gałe to mu możesz operdolić

Gość lukas81
jak facet jest nieśmiały to Ty poprostu zrób pierwszy krok, czemu dziewczyna nie może zacząć że niby co jakaś puszczalska, ja jestem nieśmiały i nie przeszkadza mi jeśli dziewczyna robi pierwszy krok a nawet mi to imponuje

1,5 roku :) Tylko problem w tym, ze ja tez jestem dosc niesmiala :(

A w jakim wieku? Jeśli przed 20 to duuużaa ;) Za duża :)

" 1,5 roku " OOOOO KUUUURRRRRRWAAAAAA!! myślisz, że jest szansa na związek przy tak zajebistej różnicy wiekowej? hahahahahah :D

Kamecha - ja byłam z facetem 3 lata młodszym :classic_cool:

Mój obecny też BYŁ z panną starszą o 4 lata ;) Tylko jej się despera później włączyła :D Na moje szczęście :D

Gość iuhsgd
jak najwięcej z nim rozmawiaj :) i tyle

Nie, nie oboje jesteśmy już kilka lat po 20-tce :) Ja mam 24 lata :) A w czym problem z tą różnicą wieku? chyba metryka nie ma tu nic do rzeczy, skoro fajnie z kimś się dogaduję i dobrze rozumiem? No chyba, że jest inaczej :)?

Gość ehemmm
mam podobny "problem" tylko, że on ma 16 a ja 21, no wiem, że dzieciak ALE TAKI SŁODKI

OOOOO KUUUURRRRRRWAAAAAA!! myślisz, że jest szansa na związek przy tak zaj**istej różnicy wiekowej? hahahahahah To byla dobra odpowiedz ,az sie kawa oblalam ze smiechu

Ona... ja się dziwię, że to Twojemu facetowi się despera nie włączyła przy niej... starsze laski to są dobre na bzykanie ale nie na stałe związki ;)

Hmm... wiesz przede wszystkim wybadaj czy on woli poważne dziewczyny (jak tak - to jesteś poważną dorosłą osobniczką), a jak woli szalone - to się zachowuj wariacko nie na swój wiek ;) Ja ponoć wyglądam młodziej i nie zachowuję się na swój wiek, zazwyczaj przyciągałam młodszych od siebie :) No i zaznaczaj mu że taka różnica nie jest duża, i Tobie nie przeszkadza ;)

Gość o coo kaman
z ta roznica wieku? przeciez to nie jest duzoo

Kamecha - toć ona bzykliwa nie była ;) a w każdym razie nie w taki sposób, w jaki mu odpowiadało... Ale pewnego pięknego dnia oficjalnie poinformowała że na taki a taki dzień mają zarezerwowany kościół i salę ;) On chciał rok później (nie miał pracy i nie miał kasy na wesele, jeszcze studiował), no i się zaczęły groźby ;)

" a jak woli szalone - to się zachowuj wariacko nie na swój wiek " radzisz jej, aby udawała kimś, kim nie jest? prędzej czy później wyjdzie szydło z wora i obydwoje będą musieli sprzątnąć wielką kupę... nie ma nic gorszego niż obłuda

Gość co mam robicccccccccc
do tej wyzej- tego 16 latka to ty zostaw w spokoju pedofilko :O ona- na kazdym topiku oczywiscie musi pisac o SWOIM facecie i bylych :O wez se zaloz kobieto wlasny topik i tam nawijaj, bo o czym innym sa te wszystkie topiki, nie o tobie!

Gość DO kAMECHY.
a co już nie chce się z tobą bzykać? może się nie sprawdziłeś?

" Kamecha - toć ona bzykliwa nie była" eeee.... to po co on z nią był? :D "pewnego pięknego dnia oficjalnie poinformowała że na taki a taki dzień mają zarezerwowany kościół i salę" na jaja Odyna! myślę, że bym spieprzył :D

Hmm.. w sumie na plus jest chyba to, ze szuka ze mną kontaktu :) zapraszał mnie pare razy tu czy tam, czasem smsujemy albo rozmawiamy na gg :) wiem, ze nie ma nikogo. Tylko chcialabym jakos delikatnie i nienahalnie dac do zrozumienia, ze w sumie mi sie podoba i jestem nim zainteresowana :D A jesli chodzi o to podkreslanie ze roznica wieku mi nie przeszkadza, to ciezko chyba bedzie to zrobic, bo ani razu temat naszej roznicy w wieku nie byl poruszany :(

co mam robicccccccccc Nosz kurwa, co z wami pomarańcze? Przecież to chyba jasne że muszę :o Uzasadniam swoje poglądy i swoje zdanie, żeby nie było że z sufitu się wzięło a na podstawie doświadczeń :o

Gość DO kAMECHY.
tobie tak hahahahahahaha ale czy jej było dobrze?

Gość ehemmm
pedofilia to jest z osobą poniżej 15 lat

Kam - no zgodził się, bo ona taki herszt... Ale swoim wymuszaniem i grożeniem - przegrała życie:) Autorko - skoro on nie porusza tego tematu, to znaczy że dla niego jest nieistotny, dlatego spokojnie postępuj jak ze zwykłym facetem który Ci się podoba :) Komplementuj, przyjmuj zaproszenia, rozmawiaj, uśmiechaj się, przypadkowo dotykaj i lekko prowokuj ;)