Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggqggggg prawdziwe

wszystko mnie dziś wnerwia...

Polecane posty

Wydaje mi sie, że wszyscy się na mnie mszczą i czegoś ode mnie chcą - czego? Boli mnie ząb , za to nogi mi mniej skrzypią. Co tu robić? Wypadałoby do lekarza - nie mam za co. Jestem uwalona totalnie. Wszystko pod prąd - już myślałam , że mnie nie będzie - znowu jestem na 2 tygodnie. Nic mi się nie chce - to już muszę się do czegoś zmuszać. Dziś widziałam piece krematoryjne na zdjęciach na jednym portalu USA. Ciekawe co oni myślą o tym wszystkim. Pewnie mają pretensje o idiotyczny pogrzeb bo w sumie po co im ci powaleni w łeb Niemcy. No ale ta Polska to już dla nich prezentuje sobą poziom nie wiem - brak czegokolwiek. Niemniej są wielcy. Tylko czemu? Taki Izrael uważają i tyle. Kiedyś coś znaczyli, obecnie lepiej żeby ich zatopił Bałtyk. Byłby święty spokój z Niemcami i Rosją. Może by sie dogadali gdyby morze ich dzieliło, nie?

ale ja to se tak mysle po co Polsce te waly przeciwpowodziowe nie? niech ich zaleje za grzechy nie? albo niech mnie zaleje bo elektowstrzasy juz nie pomoga:O oby moj pies przezyl:O