Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuleczkaaa.....

Moj chlopak sie wsciekl !!!

Polecane posty

Gość kuleczkaaa.....

Moj chlopak jest dziwny , wsciekl sie na mnie , tylko dlatego, ze zrobilam sobie taka tapete na komputerze. Powiedzial, ze sobie jakiegos oblecha wstawilam na pulpit zamiast jego zdjecia. I na dodatek zazadal zmiany na jego fotke . O to zdjecie , ktore mam na pulpicie Powiedzcie czy moj chlopak ma racje !!!!!! http://pieceofglass.blox.pl/resource/bono_by_cobijn.jpg

Gość qqqqqqqqqqwwwwww
a ty byż chciała żeby na swoim pulpicie miał jakąś dziewuche prawdopodobnie wręcz ładniejszą od ciebie?

Gość ..kull
dziwne ze sie wsciekl:o ja bym po prostu wstawil na swoj pulpit jakas ładna laseczke:)

Gość kuleczkaaa.....
Mamy wspolnego laptopa, po prostu dziecinada z jego strony , szkoda wogole slow

Gość ..kull
no to trzeba kompromisu:o czyli niech na pulpicie beda dwie foty:classic_cool:

Gość aga 19
jesli to by byl Twoj wlasny laptop, to nie mialby prawa sie wsciec wedlug mnie. no ale jesli komputer jest wspolny to chyba musicie isc na jakis kompromis

Gość ave szatan
nie taka dziecinada pomyśl sobie o swoich odczuciach np bierzesz w swe łapy laptopa a tam na pulpicie jakaś super cycata blondi z długimi nogami w bikini albo i bez na pewno by ci to nie przeszkadzało, jasne głupia jesteś

Gość kuleczkaaa.....
ale to ja go wiecej uzywam i wlasciwie to jest moj tylko jemu czasami uzyczam . Zreszta na pulpit nie wstawilam jakiegos umiesnonego przystojniaka tylko zdjecie artystyczne

Gość ave szatan
trzeba było wstawić jakieś zdjęcie na którym jest dwoje ludzi chłopak i dziewczyna i po sprawie

Gość kuleczkaaa.....
Ale ja uwielbiam Bono i dlatego go mam na pulpicie , nie bede wstawiac jakies chlopaczkow z dziewczynkami :(

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
dziwne ze macie jeden komputer:o ale jesli go wspolnie kupiliscie to trzeba isc na kompromis:o

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Wstaw jeszcze bardziej sexownego.Głupi ten twój facet oj głupi.

Gość kuleczkaaa.....
to jest moj komputer , ale mieszkamy razem , a on nie ma komputera , wiec korzysta z mojego

Gość buszek_pietruszek
domaluj mu wasy, kapelusz i czerwony nos klauna. strzaleczke z napisem - patrz jaki paskudny, to tak dla kontrastu bo ile mozna patrzec na takiego przystojniaka jak ty. ustaw jako tapete. czasem nie warto sie klocic o takie pierdoly. to rozladuje atmosfere i wtedy mu powiedz ze to zdj wdg Ciebie jest artystyczne i zeby nie robil z takiej sprawy jakiegos gigantycznego problemu.

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
skoro tak to ja zasadniczo uwazam ze masz prawo miec na tym pulpicie co chcesz:o ale cos slabo ci na nim zalezy skoro nie mozesz odpuscic.. zreszta pomijajac juz ten komputer, rozumiem ze nie mialabys nic przeciwko gdyby np na tapecie w telefonie miał zdjecie ulubionej aktorki?

Gość kuleczkaaa.....
Malo by mnie to obchodzilo, jakby mial zdjecie aktorki. Nie odpuszcze mu bo nic zlego nie robie mam po prostu super fotke na pulpicie i tyle . Moze bym zrozumiala gdyby byl jakis model na zdjeciu , a tak to....

naprawdę masz tego paszczucha na tapecie? :D

Gość kuleczkaaa.....
paszczucha ?! Tak mam i bardzo mi sie podoba

no to oki :) pewnie lubisz U2? sam Bono urodą nie powala, a fota ociera się o kicz, no ale może w tym przerysowaniu właśnie jest artyzm? nie wiem :) pozdrawiam!

Gość kuleczkaaa.....
Tak kocham u2 , a co do fotki ten sam autor robil chociazby foty clintowi eastwoodowi i tez w podobnym stylu

Gość holaaaaaaa
twoj chlopak pewnie jest niezbyt pewny siebie skoro sie o to oburza:p ale ja tez uwazam ze powinnas sobie darowac (jesli ci na nim zalezy oczywiscie;) )

Gość kuleczkaaa.....
On jest bardzo przystojny tzn moj chlopak, po tym jak mi to pwoiedzial to sie tak wkurzylam , ze powiedzialam, ze facet ze zdjecia jest bardzo seksowny to wogole sie rozpetala burza

Gość kuleczkaaa.....
To jest jakas paranoja, moj chlopak nie odzywa sie do mnie od wczoraj , co ja mam w tej sytuacji zrobic ? On chyba nie dorosl do zwiazku robic awantury o glupoty

Gość połykasz ?
jak w temacie....