Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już sam nie wiem co robic

Brak miesiączki u kobiety

Polecane posty

Gość Już sam nie wiem co robic

Pewnie już ten temat jest obgadany na tysiąc razy. Ale jest problem. Hmmmm dziewczyna w zasadzie dziś już mnie zostawiła. Prędzej czy później było to nieuniknione ze względu na Jej zaburzenie osobowości. Tym razem Jej nie pasowało, że nie mamy tematów. Tylko jak z Nią rozmawiać jak ciągle wszystko neguje. Ale do rzeczy. Byliśmy 2,5 miesiąca (choć u Niej zaraz się zmieni i będzie chciała wracać i może być istotny powód). Kochaliśmy się dwa razy bez zabezpieczenia raz w kwietniu przed Jej miesiączką. Stosunek przerywany. No i w weekend majowy. Ale ten stosunek był akurat chwilowy bo zaraz zabezpieczenie założyłem. To było już półtora tygodnia od końca Jej miesiączki. Z reguły ma regularne cykle. Dziś mamy 25 maja i raczej nie ma miesiączki bo nic nmi nie mówiła o tym przed zerwaniem. Martwię się. Choć od tygodnia ma symptomy okresu jak bóle jajników, typowe dla Niej opryszczki to jednak np. w niedziele nie miała. A żadnych też objawów ciąży nie ma. Niestety nie zdawałem sobie sprawy, że Ona jest no lekko powiedziawszy pod sufitem nie ten teges to teraz się martwię i to ostro. Czy to normalne, że się spóźnia już chyba hmmm 4 dni czy też nie... :| Ona ma już niedługo 21 lat a ja 24

Gość Ten sam autor topicu
Dobra inaczej zapytam. Czy Jej objawy przedmiesiączkowe to może nic nie znaczyć? Czyli może być w ciąży mimo objawów typu: opryszczki na ciele i twarzy, bóle w okolicy jajników, które były ponad tydzień temu, nabrzmiały brzuch. Lekko się zdziwiłem gdy jeszcze w niedziele piliśmy żołądkową i jak nigdy wódka Ją odrzuciła :/