Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Acti0nBoy

Moja Ex udaje MARTWA :O

Polecane posty

Gość Acti0nBoy

Tak wiec, po rozstaniu ktore , o dziwo haha zakonczylo sie przez internet ;) mimo ze dalem jej szanse aby zrobila to gdy sie widzielismy... nie rozmawiamy ze soba juz w ogole... ( od miesiecy ) do tego chyba cos u niej puscilo i wyrzucila mnie z znajomych na pewnym portalu internetowy dla znajomych... notabene jej siostra z ktora mialem doskonaly kontakt zrobila to samo :D po dwoch tygodniach od rozstania, spotkalem ja przypadkiem na imprezie, nie podszedlem, nie powiedzialem "czesc" zignorowalem... zauwazylem ja przez przypadek, macie czasem tak ze czujecie czyjs wzrok na sobie? W momencie kiedy ja spojrzalem na nia, ona momentalnie wzrok odwrocila spojrzala na swoja kolezanke i arcy stucznie zaczela cos mowic i sie smiac, rozbawilo mnie to. Pozniej minalem ja jak stala przy stoliku nawet na nia nie spogladajac, pogadalem z kumplem, nagle dostalem telefon i musialem wyjsc przed klub... rozmawiam wychodzi moja EX i mowi nadwyraz glosne - czesc, katem oka zauwazylem ze mowi do telefonu. Zajalem sie kontynuowaniem rozmowy. Pozniej gdy szedlem do szatni po kurtke spotkalem ja po raz trzeci ( znow gdy tylko jej wzrok trafil na mnie udala ze cos mowi do kolezanki i sie smieje ) Od tego dnia, przestala pisac na wyzej wymienionym portalu jakiekolwiek statusy dolaczac do grup itd, w klubie do ktorego chodzla co najmniej 2 razy w tygodniu w ogole sie nie pokazuje i to od tego dni gdy ja spotkalem, ktos domysla sie co moze byc grane? bo pierwszy raz sie z czyms takim spotykam

Gość hgdhjdjfxdfd
wyjechała gdzieś może

Gość Acti0nBoy
no wlasnie nie, bo znam pare osob z jej kregu

a dlugo jestes po rozstaniu? moj ex tez udawal martwego, ja tez a jak ostatnio napisalam bo mialam cos do przekazania to odpisal w ciagu pol minuty, teraz pewnie jak glupi czeka na esa a ja mam w nosie, minelo 3 miesiace, Twoja pewnie zastanawia sie czy dobrze zrobila (wnioskujac z tego obserwowania Cie) a teraz pewnie czeka az sie odezwiesz ehh, nienawidze tych zabaw w kotka i myszke, jak sie odezwiesz to albo 1. odpisze Ci od razu albo 2. odpisze nastepnego dnia bo nadal udaje niezainteresowana zebys ja mogl zdobywac ale jednego jestem pewna mianowicie ze odpisze, widac po zachowaniu

Gość hgdhjdjfxdfd
to tak się zestresowała jak cię zobaczyła że zapomniała haseł na nk czy co tam;) dlatego tam nic się nie zmienia

jak Ci mocno na niej zalezy to napisz do niej esa z jakas zaczepka, spytaj o cos, ona mysli tak jak moj, ze chociaz ona zostawila to Ty powinienes ja zdobywac, moj ex tak samo mysli ale to czysta glupota bo to ta strona co zostawila powinna sie wykazac inicjatywa, w kazdym razie u mnie to juz pogrzebane bo ja nie zamierzam ruszyc z podbojem a on bedzie czekal bo sam za duzy tchorz jest zeby cos zrobic,a jak Ty chcesz to probuj zagadaj, kosza raczej nie dostaniesz

Gość Acti0nBoy
@antiochia26, no wlasnie jakos 3 tygodnie temu zlozylem jej zyczenia urodzionowe (sms) i nie odpisala, to byly zwykle zyczenia, bo takie mialybyc, zadna chec zlapania kontaktu... kazdej mojej ex skladam zyczenia... "Wszystkiego najlepszego, zdrowia i spelnienia marzen przede wszystkim" zadnych usmieszkow czy buziek ;) roztalismy sie na poczatku kwietnia czyli dwa miesiace temu.

hmm na zyczenia to pewnie bym nie zareagowala na jej miejscu bo to norma jest i nie ma zadnych podtekstow, zagadaj po prostu czesc co slychac, na to napewno odpisze, ja tez teraz udaje martwa bo jak wstawialam zdjecia na nk to sie interesowal, teraz od kilku dni mnie tez nie ma wszedzie, zreszta mowie ten moj to za duzy tchorz i dobrze wie ze zle zrobil i ze to ja mialam racje a nikt nie lubi sie przyznawac do bledu wiec pierwszy nie napisze a jak napisze to bedzie dla mnie duzym zaskoczeniem, kiedys byly inne czasy, jak ktos popelnil blad to przychodzil na kolanach z kwiatami a teraz ta era internetu i smsow niszczy wszystko, napisz co slychac i zobaczysz ze odpisze- to bardziej osobiste niz zyczenia

Gość poooojebany jestes bardzo
Niby jest Ci obojetna, zyczenia skladasz kazdej ex a jednak przejmujesz sie dlaczego nagle jej nie widujesz:D:D:D Sam sobie przeczysz, widac ze myslisz jeszcze o niej i to intensywnie chloptasiu a laska ma Ciebie w doopie!:D:classic_cool:

Gość Acti0nBoy
Dla Twojej informacji napinaczu/napinaczko... mysle, owszem co moze byc powodem, bo jak napisalem pierwszy raz sie z czym takim spotkalem, jezeli ma mnie w dooopie to uczucia sie odwzajemnione bo ja tydzien po rozstaniu poznalem kogos na kim mi 10000 bardziej zalezy ;]

Gość chybaoszukujesz
samego siebie...ona nie jest Ci obojętna i nie pisze tego by Ci dokuczać. :)

pierwszy raz spotkałeś sie z tym, ze panna za toba nie biega? czy tym, ze po prostu nie ma jej na portalu?? moze jej net padł? moze nie ma kompa? a Ty przezywasz jak mrówka okres. Zajmij sie soba swoim zyciem, gdyby umarał to bys sie o tym dowiedział a tak? moze jej sie to znudziło? moze nie ma czasu? odpusc.

nie chce mi się tego czytać :o myślałam, że naprawdę udaje martwą, tj. leży blada w trumnie :D

Gość Acti0nBoy
czy ja powiedzialem gdziekolwiek ze jest? jezeli zachowywalaby sie normalnie, czytaj: zachowywala sie tak gdy i zanim ja poznalem, w ogole bym o tym nie myslal :) a w ten sposob czlowiek zastanawia sie co jest grane ;)

Gość hyziopip
moja też udaje .. jak jej powiem padnij to pada jak kawka :D a jak jej powiem wstań to cholera wstaje albo i nie :D:D:D

Gość Acti0nBoy
@zawsze wredna, tak tez zrobie.

Gość Acti0nBoy
nie biega? nie chce zeby biegala.... po drugie, to nie ja za nia lazilem na imprezie i oczekiwalem ze sie odezwie, tylko ona, wiec poskladaj to gowno w swojej glowie ktore nazywasz mozgiem.... w calosc.

to odpusc i zajmij sie ta osoba na ktorej ci jak 10000 razy bardziej zalezy :)

Gość fwnfssdfsds
ciebie z powrotem, ale chyba nigdy tego nie robila wczesniej i tak sie zachowuje zeby zaintrygowac sam sie z tym spotkalem

Gość Acti0nBoy
ok, będę szczery! ta laska do której startuje jest nieco "trudna" i zajmie mi czas, wyrwanie jej. No a z moją byłą mógłbym się jeszcze pobawić w tym czasie, nie ? Popukam ją, może jej to pasuje. Chyba już jej minęła ta miłość do mnie, co ? Kobiety doradźcie mi coś, proszę :)

Gość Acti0nBoy
hahaha nie ma to jak sie podszywac, kimkolwiek jestes widac jak interesujace masz zycie, uciekam stad.

Gość Acti0nBoy
Powyższy wpis to podszyw. Ja naprawdę szukam dobrego rozwiązania. Brakuje mi seksu :| PS Podszywy - darujcie sobie, rozpieprzajcie topiki innym, ja szukam pomocy!

Gość Akwamaryna.,;.
Jak możesz chcieć ją "stukać" ? to ohydne... no ale tacy są faceci!!!! :O

Pan/Pani podszywacz, odezwij sie do mnie widac, ze jestes nizina spoleczna bez pracy, a ja potrzebuje kogos kto ogranie mi ogrod. Odnosnie tematu, zrobie tak jak napisala @zawsze wredna, to jest przestane zadreczac swoja dupe, z dupy problem.

Akwamaryna.,;. to nie ja pisalem tylko jakis kretyn ktory za zyciowy cel obral sobie wypisywanie debilizmow na portalach internetowych. zakladam ze ta osoba nie ma nawet wyksztalcenia na poziomie zdanej matury.

Gość mahagaalaasti
Pan/Pani podszywacz, odezwij sie do mnie widac, ze jestes nizina spoleczna bez pracy, a ja potrzebuje kogos kto ogranie mi ogrod. ty potrzebujesz raczej kogoś, kto ogarnie te 2 szare komórki, bo o więcwej cie nie podejrzewam :D ;laska ma cie w dupie, a ty sie podniecasz jak młody pies pchłami :classic_cool:

Gość Acti0nBoy - prawdziwy
Podszywie punkt dla Ciebie, jesteś przebiegły , zajebiście chamski! PS Podszywacz zaczernił mojego nicka :O ale burdel na tym kafe. !

Gość Akwamaryna.,;.
dokładnie. Jarasz się tym, że na Ciebie "patrzyła" hahaha. żal

jaram sie? hahahahah to nie ja probowalem nawiazac kontakt. zreszta z kim ja rozmawiam z 20 latkami? :) ciocia z czerwonaka do was przyjechala? :D