Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawa ;p

jakie jest prawdopodobienstwo ze moga byc blizniaki?

Polecane posty

moj maz jest blizniakiem czy jest takie prawdopodobienstwo ze nasza 1 ciaza moze sie okazac blizniacza? mam jeszcze jedna watpliwosc moj maz jest rowniez alergikiem no ja tez mam 2 alergie wykryty czy nasze malenstwo tez bedzie mialo takie utrudnienie :(? pozdrawiam wszystkie mamusie :)

mam 3 letniego synka...kolejne 2 ciąże , niestety poronione tez były pojedyńcze...a u ans jest tak: ja mam brata bliźniaka, moja mama ma brata bliźniaka i mój maz ma brata bliźniaka...wiec sama byłam niemal 100% pewna ze beda bliźniaki za pierwszym razem a tu nic...wiec róznie z tym bywa...

Gość la patikk
mysle ,ze prawdopodobienstwo jest większe jest taki program o najsłynniejszej parze amer, reality show o ich zyciu Pierwsze mieli blizniaczki ,a potem całą szóstke na raz Razem ośmioro dzieci :-)

Gość babielatoooo
ja jestem bliźniakiem i mam ciąze pojedynczą. bliźniaki trafiają się podobno co 2 pokolenie! więc twoje dzieci mogą miec bliźniaki. Ale to też różnie w mojej rodzinie wcale nie było bliźniaków, a moja mama urodziła właśnie bliźniaki.

Gość vhgchgfdjghjkfgg
prawdopodobieństwo jest tylko nieznacznie większe, mój tata ma bliźniaka, mamy rodzeństwo jest bliźniacze i dzieci jednego z bliźniaków są bliźniakami a ja nie jestem i w ciązy jestem też pojedyńczej

Wyszperane w necie : cyt" Alergia jest chorobą dziedziczną. Szacuje się, że jeżeli jedno z rodziców jest alergikiem, szansa na odziedziczenie choroby przez ich dziecko wynosi od 30 do 40 %. W przypadku gdy alergikami są oboje rodzice, szansa ta może wzrosnąć aż do 80%. " Ja jestem alergikiem i moje dziecko również.

U mnie w rodzinie nie bylo nigdy blizniakow a mojej siostrze trafily sie az 2 razy..