Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JA agatka a

Mężatka

Polecane posty

Gość JA agatka a

Witam. na wstępie powiem że w moim małżenstwie nie jest kolorowo jestęsmy dwa lata po ślubie mamy małe dziecko.Nie rozmawiamy ze sobą nie szanujemy się i tak się to ciągnie już od roku. Niedawno koleżanka zaproponowała mi żebym przyjechała z dzieckiem do niej na dwa dni.I tam poznałam jej kuzyna. wolny rok starszy ode mnie przystojny ułożony inteligentny ma wszystkie cechy jakich nie można powiedziec o moim mężu. świetnie nam się rozmawiało przytulaliśmy trzymaliśmy za reke ale nic nie było wymienilismy się numerami on pisze dzwoni...Wogóle czuje że się w nim zakochałam ciągle o nim myśle ..co mam robić

Gość Luidżi
rozwiesc sie z mężem

Gość o dupie Maryni :-)
jasne -po co niekochany maz :-P

Olgo-to jest niesmaczne. Usun to zdjecie , bo calkowicie tracisz w oczach moich.

zdecydowanie obrzydza mnie fujjjjjjj. Nie szkoda tak Ci zniszczyc sobie wizerunku tu na Kafe ?

Gość łączka
autorko topiku,myślę że naprawdę zle ci w tym małzeństwie,moje też skończylo sie po dwóch latach.ale widocznie z mężem nie jesteś szczęsliwa,więc po co to ciągnąc dalej.

Gość przecież masz dziecko
i teraz nie tylko o sobie powinnaś myśleć ale również i o nim. Dziecko jest maleńkie! A z drugiej strony nie widziałaś za kogo wychodzisz za mąż? Pierwsze lata małżeństwa nie są kolorowe. Jest fajnie dopóki nie pojawi się dziecko i wtedy zaczynają się schody. Ale przecież nad małżeństwem, miłością i rodziną trzeba pracować, dużo z siebie dawać i wiesz, ja jestem żoną i matką dwójki maluchów i powiem Ci tyle: wcześniej byłam ja i moje potrzeby, teraz jesteśmy my i nasze dzieci i to właśnie one są najważniejsze. Czasami jestem tak zmęczona pracą, rodziną, chorobami dzieci i tymi wszystkimi obowiązkami, że nie wiem gdzie ta dawna "ja" się podziałam. Teraz czuję jak moje dzieci, jak mój mąż a n końcu chyba jak ja. Najłatwiej odejść /szczególnie jak ma się gdzie i do kogo odejść/, niestety trudniej zostać i żyć. Pozdrawiam! I mam nadzieję, że podejmiesz dobra decyzję nie tylko dla siebie ale dla Was wszystkich.

Gość słabe prowo

a co wy gadacie!! porozmawiaj z mężem,jeśli będzie tak dalej to weź go zostaw...nie warto dla dziecka marnowac sobie życie,poza tym dziecko woli chyba szczęśliwą mame? ja bym nie chciała żeby moi rodzice byli ze soba ze względu na mnie;/

Gość JA agatka a
rozumieją mnie tylko mężatki które siedzą całymi dniami w domu mąż leży na kanapie brak rozmowy nie chce mu się nigdzie wychodzić drwi ze mnie . Ale ten mężczyzna którego poznałam bardzo mnie zauroczył przegadaliśmy całą noc było cudownie już dawno się tak nie czułam a w domu szara rzeczywistość znudzony mąż który ma wszystko pod nos. nie mogę oderwać się od telefonu ciągle piszemy razem. Nie zgodzę się z tym że dziecko jest najważniejsze ważne jest tak samo jak i ja.

Jezeli tak Ci wszystko nie pasuje, to dlaczego nie zakonczysz tego etapu zanim rozpoczniesz nowy?

lepszy wróbel w garści :) swoją drogą szybko nawiązujesz kontakty, skoro po dwóch dniach znajomości z innym jesteś gotowa wymienić męża na nowszy model :D