Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaala

przeterminowany o 6 lat lek... co robić????

Polecane posty

chodzi o to ze ja jak sie bardzo zdenerwuje to mam kolatanie seca bol w klatce piersiowej i trzesienie rąk, czy walused pomoze pozbyc sie tych objawów??!!

up niech ktos mi napisze cos o valused!!! pls!!

Gość jak ten valused nie przetermin
y to wez

wzielam 1 tyabletke, mam nadzieje ze mnie nie zamuli :(

Gość znam to bardzo dobrze
i szczerze ci wspołczuję, szkoda że nie odezwąłś sie wcześniej bo wysłałabym ci parę Xanaxów, mam te same objwy i lek jest idealny:)

Gość bfghdfg
skład nie wygląda podejrzanie, jeśli tabletka wygląda normalnie to raczej nie ma się co martwić o działanie. najwyżej się posrasz na egzaminie (żartuję). 🖐️

bfghdfg skład nie wygląda podejrzanie, jeśli tabletka wygląda normalnie to raczej nie ma się co martwić o działanie. najwyżej się posrasz na egzaminie (żartuję). piszesz o tranxene?? nie jest w tabletkach tylko kapsułkach... nawet jedna otworzylam zeby sprawdzic jak tow srodku wyglada i jakis ten proszek skrystalizowany jest :o nie, nie wezme tego leku, z reszta wzielam valused i troszke mnie na spanie teraz zmulilo.. znam to bardzo dobrze, xanax pomaga? czy to jest lek dzialajacy doraznie?? bo ja wlasnie potrzbuje takiego natychmiastowego uspokajacza, bo jak pewnie sama wiesz leki nie zawsze dopadaja, czest tylko w stresujacych sytuacjach i to strasznie uprzykrza zycie :( do niedawna bylam na citalopramie ale musialam zrezygnowac, i tak gówno co dawal bo lęki mialam...❤️ dzieki za wpis, no szkoda ze nie napisalam wczesniej...

zależy jaka jest potrzeba, ja biorę rano jeden zapobiegawczo..tak już od lat, ale doraźnie jest idealny bo efekt jest po 15 minutach... Jesli dobrze dobierzesz dwakę to Cię nie zamuli, a nawet doda energii (takiej bezstresowej chęci do działania) Z drugiej strony jak trzeba to podwójna dawka podziała nawet nasennie Ja biorę tylko 0,25 mg, nie musisłam zwiększać dawki od 10 lat... Dla mnie nobla temu kto to cudo stworzył :)

Jesli nie musisz brać cały czas leków to dobrze mieć taki xanax w torebce bo jesli zaczniesz mieć pierwsze symptomy zbliżającego się "wiadomo czego", zjesz szybciutko i nie powinno się nic wydarzyć...mało tego przez kilka kolejnych godzin żaden nawrót ataku ci nie zagrozi...

Kiedyś rozpuściłam poł tabletki w kawie mojego taty. Strasznie bał się lecieć samolotem, aż cały się trząsł, ale że jest przeciwny braniu jakichkolwiek "prochów" mocno protestował... Użyłam więc podstępu... Uspokoił się po kilkunastu minutach, sam był zdziwiony, ale wytlumaczył sobie że to melisa mamy tak zadziałała;) Potem dzwonił i mówił że bez melisy już nie leci bo tak spokojny i odpręzony nie był jeszcze nigdy w samolocie ;) ;) :)