Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia.....007

Dieta...jestem za gruba

Polecane posty

Gość Sylwia.....007

Znacie jakiś sposób żeby przestać jeść słodycze? Stosowałam już chrom ale nie pomaga. Albo może jakieś tabletki odchudzające ? Brałam już linea therm lineII i błonnik z ananasem.największe efekty dała linea ale może znacie jakieś inne żeby schudnac szybciej??

Poćwicz trochę, pobiegaj, zapisz sie na fitness, rób brzuszki. Te wszystkie tabletki to jedno wielkie chemiczne gówno i kiedys na pewno odbije się na Twoim zdrowiu. A dzięki ćwiczeniom przynajmniej nie sflaczeje Ci skóra.

Gość postaram się byc kulturalna
a ile masz wzrostu i ile warzysz?

Gość kasieńka83838383838383
nie bierz się za tabletki bo to najgorsze co można zrobić. Ja ważąc 58 kg przy wzroście 168 zaczęłam łykać różne specyfiki. Schudłam ale jak tylko odstawiłam to przybierałam więcej. Znowu brałam, przerywałam , tyłam i tak na okrągło. Przestałam na dobre jak okazało się, że mam poważnie uszkodzoną wątrobę. A waga nadal idzie w górę!!! Doszło do 109 kg. Aktualnie jestem pod opieką dietetyka i zrzuciłam już 20kg bez żadnych wyrzeczeń i specyfików. Jak to mówią - mądry polak po szkodzie-

Gość Sylwia.....007
Nie będę brała już therm line bo jest za silny źle sie po nim czułam.ale linea ma same ziołowe składniki.więc nie powinny tak szkodzić.chyba najbardziej pomaga l-karnityna. A ty jakie brałaś tabletki że tak tyłaś po nich? Ja noszę rozmiar 40 do góry a na dole 42 bo mam szersze biodra. Więc jestem za gruba

sylwia........proponuje szybko i skutecznie ...DR DUKAN....dieta białkowa.....

To że nosisz rozmiar 40 /42 nie oznacza że jesteś za gruba. zależy ile ważysz i mierzysz.

Gość kasieńka83838383838383
dieta białkowa mimo iż jest ostatnio bardzo modna i nie powiem, że nie skuteczna to nie do końca taka wspaniałą jak to piszą. moja dietetyk powiedziała, że głównie dzięki tej diecie mają wielu pacjentów. Brałam różne środki.Głównie z apteki takie modnie reklamowane i bez recepty i to one własnie wpędziły mnie w ten stan. nawet jeżeli w składzie masz same zioła to i tak mogą one żle wpływać na organizm. Najbezpieczniejszy i tani sposób to ruch., picie wody nie gazowanej, ograniczenie cukru ( czekolada jak najbardziej wskazana) i konieczne rozpoczynanie dnia od śniadania.

Gość Sylwia.....007
Tak szczerze to boję sie wejść na wagę.więc niewiem ile waże.jestem wysoka 176 wzrostu . Ale myślę że mam ponad 70kg może 75...

Gość Sylwia.....007
Moim największym problemem są słodycze. Przez to mam szerokie biodra. Brzuch może jeszcze nie jest taki zły.pewnie udało by mi sie wejść w rozmiar poniżej 40.gdyby nie większy biust dlatego muszę mieć 40

jezeli twoje szacunki sa prawidłowe to wage masz ok.

ja normalnie nosiłam( pred ciążą) 38/40 przy wzroście 165, a biust we wszystkich tabelkach wychodził mi 44/46. Nie ma co sie sugerować rozmiarem. jezeli przeszkadza ci jakaś partia to nad nią popracuj ćwiczeniami, ale chudnąc nie masz potrzeby.

Gość Sylwia.....007
Może nie jestem aż taka gruba.ale jednak coś odstaje:-(najbardziej przeszkadzają mi grube uda a może spacer byłby najlepszy? Może tak godzinkę codziennie,byłyby efekty?