Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nokia e52

Problem biurowy

Polecane posty

Gość nokia e52

W biurze mam koleżankę starszą o 35 lat. Owa koleżanka nigdy nie nosi drugiego śnaidania. Jak wyciągam kanapkę to wtedy zaczyna mówić, że zapomniała śniadania, że taka głodna. Jak jej zwrócić uwagę? Ona zarabia 3 razy więćej ode mnie i mieszka sama. Więc spokojnie ją stać. Teraz jak jem śniadanie wychodzę z biura. Bo głupio tak jeść kanapkę czy sałatke i nie zaproponować poczęstunku. Wkurwia mnie to.

Gość wi_
może właśnie chciała Ci dac do zrozumienia, żebyś wychodziła jeść gdzieś indziej? U mnie w biurze się nie je i z tego co wiem to przepisy BHP zabraniają jedzenia przy biurku

Gość nie rozumiem tego problemu
przecież nie mówi "poczęstuj mnie" tylko że sama nie ma. Odpowiedz coś zdawkowo lub nic i koniec. Dlaczego uważasz, że ona chce, żebyś się dzieliła?????

Gość SDDSFSDFDSF
a nie mozesz powiedziesz ze" to dobrze ze bar/sklepik/restauracja jest na dole/niedaleko/ za rogiem/ zamów cos na telefon?"

Gość nokia e52
Nie mamy pomieszczenia socjalnego. Aby zjeść kanapkę musiałabym wyjść na korytarz pełen ludzi. Takie warunki. A ona jak pracuję 2 lata nie miała ani razu drugiego śniadania. Już zaczyna mnie to wkurwiać.

a dzielisz się z nią w ogóle? jak to robisz, odkładasz jej sałatki na talerzyk? ja bym olała

Gość a co cię ona obchodzi
zajmij się swoją kanapką, a nie patrz na kogoś

Gość olej ją i jeszcze
mlaskaj smacznie przy jedzeniu wzdychajac co minute "ale pychaaa", jak jej slina poleci to od razu zacznie nosic sniadanie. Moze ona sie odchudza albo cos?

Gość Paulina2323
a ja jak byłam na stażu to baby sobie zamówiły rybkę z cateringu...wpierdalały przy mnie oblizując się...a ja się patrzałam...jedna jak się wkurwiła ... to mi dała kawałek bo nie mogła wytrzymać że ja nie jem a one wszystkie tak...poprostu jej sie mnie szkoda zrobiło a sama kierowniczka jak mlaskała najwięcej kasy miała ale mnie nie poczęstowała suka zbolała

Gość olej ją i jeszcze
Najgorsze to sa te stare suki po 50. One mlodych pracownikow traktuja z gory i uwazaja, ze one moga zrec 30 minut,a Tobie to sie 5 minut nalezy :O

Gość Paulina2323
dokładnie, one były stare. i jak ja wyciągłam kanapkę suchą to bezczelna mi mówi żebym już się brała za pracę....a to była taka praca ze dla białego murzyna... i poniżająca