Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KropkaStopka

coś na przebarwienia

Polecane posty

Gość KropkaStopka

czesc, mozecie cos polecić na przebarwienia potrądzikowe. Specyfiki które mozna stosowawać teraz. Mam czerwone przebarwienia, czy komuś wogóle udało się zniwelować przebarwienia potrądziku?

Warto się wybrać do drogerii lub apteki - tam najlepiej ci doradzą. Myślę, że jest tyle kremów, które rozjaśniają takie przebarwienia i poprawiają koloryt skóry. Z tego co wiem, to wiele marek ma nawet takie specjalne serie kosmetyków, które usuwają pozostałości po trądziku, m. in. przebarwienia.

Ja czerwone przebarwienia smarowałam maścią/kremem z witaminą A. Przynajmniej nie było czerwone :P Leczysz jeszcze trądzik?

Gość KropkaStopka
jeszcze lecze trądzik właśnie lindzik ja wiem ze jest tego duzo po aptekach i drogeriach, dlatego najpierw zapytuje tu ;) naturalnie co skora to obyczaj ale tak przypuszczalnie,ktory krem/zel/plyn osiagnie najlepsze notu ten wlasnie zakupie ;) i jak cos jeszcze? wit. A za tlusta jak dla mnie jeszcze jakies masci zele

Jakie masz zmiany skórne? Ropniaki jakieś? Jak ropniaki to tak, za tłuste... Ja smarowałam buzie (tylko tam gdzie czerwone) tym jak robiłam sobie pobojowisko na twarzy :O Czytaj-samodzielne "oczyszczanie" twarzy :D Z innych spróbuj przemywać rumiankiem buzie. A siemię lniane? Może tym? Na kwasy to nie pora, no chyba że zabezpieczysz buzie przed słońcem filtrami (jakim słońcem chciałoby się powiedzieć...:P ).

Gość KropkaStopka
ropniaki wieśniaki ;) dziadostwo przeklete,że nieby juz nie wyskakują a tu nagle trzy na raz :( rumiankiem przemywam, siemie lniane kiedys nalozylam to ,,spuchla,, mi twarz- czytaj atak ropniakow a wogole to mozna to wyleczyc te przebarwienia? gorzej blizny czy te plamy, blizny tez mam ale narazie tą intnesywną czerwien musze stłumić

Gość KropkaStopka
juupii

Na te czerwone już nic niestety innego nie wymyślę :( Ja tam wyciskałam co się dało :D potem krem z wit. A i nie było śladu :D Na te trwałe to kwasy. U kosmetyczki albo w mniejszym stężeniu do kupienia w aptece. Tylko pora nie sprzyja na to. Mikrodermabrazja, ale to zdaje się (?) po wyleczeniu trądziku.

Gość KropkaStpka
czyli ze mnie juz nic nie bedzie wzdłuż i w szerz :/ czerwone to niby najgorsze? ło matko :( :(

Nieeee coś Ty ;) Powiedz mi ile masz latek, jak długo leczysz trądzik? Czym leczysz? masz go na całej buzi?

Gość KropkaStopka
lat mam 22 blizny na czole troszke na brodzie tradzik lecze od 1,5 roku

Kropko a czym leczysz? Daje to jakieś wymierne efekty? Nie masz trądziku na całej buzi? Prosiłaś o coś na te czerwone zmiany dermatologa?

Gość StopkaKropka
ja teraz sie smaruje kwasem azaleinowym-acne derm, pani dermatolog mi to wlasnie zalecila a ten Vichy co dziewczyna wyzej pisala? ktokolwiek uzywal, ktokolwiek wie?

Gość StopkaKropka
Podbijam temat, wznawiając pytanie. Przebarwienia paskudne czerwone ktos ma, mial co uzywa lub uzywal?