Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja4578

Najlepszy weterynarz w Toruniu?

Polecane posty

Gość maja4578

Szukam bardzo dobrego weterynarza.

Gość amandulas
doktor dolitte

Gość kokolaaa
nie mam pojecia ale moge ci polecic w ciechocinku :) ?

Najlepszy i jedyny do którego warto to dr Krawczyk.Lekarz naprawdę z powołania, bardzo dokładny i nie zdziera kasy.Miałam psa, którego wzięłam z ulicy.Był bardzo zchorowany.Wszyscy mi mówili,że nic z niego nie będzie i że trzeba uśpić.Trafiłam do Krawczyka i miałam psa 14 lat.Naprawdę polecam.Przyjmuje na Legionów koło Piotra i Pawła w bloku gdzie jest apteka i sklep zoologiczny Nerro.Chyba nr 216.

Gość maja4578
słyszałam właśnie o dr. Krawczyku. Niestety podany numer telefonu nie istnieje. Nie mogę się tam dodzwonić i zwątpiłam, czy on nadal przyjmuje ...hmm...mam bardzo chorą kotkę i potrzebuję prawdziwego fachowca...ciechocinek niestety za daleko, ale dziękuję :-)

Nie mam przy sobie, ale w domu tak.Przyjmuje na 100% bo byłam u niego w sobotę z kotką mojej cioci.Ma długie terminy, tyle ma pacjentów, ale jak nagły przypadek to po prostu zadzwonisz, powiesz,że chcesz koniecznie z nim rozmawiać i na pewno Cię przyjmie.A co jest kotce?

Muszę spadać, ale jak przyjdę do domu to napiszę Ci aktualny numer do niego i kiedy przyjmuje.

Gość maja4578
dziękuję :-) Czekam na wieści w takim razie.

Gość maja4578
chciałam się umówić w połowie czerwca do tego lekarza...kotka jest bardzo chora, ale nie jest to nagły przypadek...plazmocytarne zapalenie dziąseł...choroba autoimmunologiczna...chodziłam z nią do jednego lekarza i sterdydy nie pomogły...kuracja była powtarzana dwa razy...niestety pomagało tylko na krótko...kotek ma duże problemy z jedzonkiem, widać, że ją boli...niestety dopiero w czerwcu się z nią wybieram, bo nie mam na dzień dzisiejszy pieniędzy :-/ póki co kotka jakoś sobie radzi...daję specjalnie rozdrobnione jedzonko, ale do weterynarza muszę iść...ktoś zasugerował operację laserowego wypalania tych nadziąślaków (charakterystycznych) w tej chorobie...wiem, że jest to operacja bardzo bolesna...muszę iść do weterynarza sprawdzonego i zasięgnąć jego porady i jeśli to konieczne poddać kotkę operacji...

Mam telefon do Krawczyka 782312823.To jest telefon do babeczki, która rejestruje, bo on sam nie ma jako takiego telefonu, bo najzwyczajniej w świecie nie ma czasu go odbierać.Zadzwoń i się zarejestruj, a jeżeli kotka poczułaby się gorzej to po prostu do niego jedź do gabinetu.Nigdy nie odmówił jak ktoś przyszedł nie zarejestrowany i było widać,że zwierzę cierpi.Często u niego są tłumy, chociaż odkąd jest rejestracja to trochę polepszyło sprawę.Życzę kici zdrowia.

Gość maja4578
Dziękuję :-) tego numeru nie znałam. Nie wiem czemu nie znalazłam go w Internecie. Mam nadzieję, że do połowy czerwca kotek wytrzyma, zresztą jak nie, to stanę na głowie i z nią pójdę wcześniej. Życzę miłego wieczorku :-)

Gość maja4578
Wizyta zaklepana :-) Bardzo Ci dziękuję raz jeszcze. jestem spokojniejsza :-)

Gość midnight100
Najgorszy weterynarz w Toruniu to Pani Justyna Zakrzewska gabinet weterynaryjny 4 łapy. Wyciąga od ludzi bardzo dużo pieniędzy gdzie Pan dr.Krawczyk bierze o połowę mniej pieniędzy i jest znanym i cenionym lekarzem w Toruniu zna się na rzeczy. Pani dr nie ma w ogóle kontaktu z właścicielem psa coś na zasadzie szybko, szybko i do widzenia. Nie rozpoznała bardzo istotnej choroby u mojego psiaka. Dzięki Bogu, że jest Pan Krawczyk on nam pomógł przez co dzisiaj psiak żyje :)

Gość malyyna
Ja nie polecam Lecznicy Weterynaryjnej Mirosława Raka Józefa Św. 113, Toruń. Wczoraj pies mojego chłopaka miał tam zabieg kastracjii i niestety zdechł. Weterynarz kazał go zabrać do domu w stanie fatalnym, (pies jeszcze nie wybudził się z narkozy) po niecałych dwóch godzinach po zabiegu. Moim zdaniem powinien byc pod obserwacją a nie zostać wypuszczony do domu. Poza tym w tej lecznicy na 4 wizyty został wystawiony nam 1 paragon.

Gość gość
Gdzie teraz przyjmuje dr Zakrzewska, 6 lat tam chodziłam z psiakiem . To dobra lekarka. Wcale nie jest droga. Czy ktoś wie czemu nie ma jej w gabinecie od długiego czasu?

Gość gość
dr zakrzewska przyjmuje teraz w lecznicy na wyszyńskiego z tego co wiem. przeniosła się tam jako pracownik a gabinet na mickiewicza zlikwidowała.

Gość gość
Wspaniałym lekarzem jest doktor krawczyk poświecił mi dużo czasu podczas rozmowy telefonicznej. Niech Bóg czuwa nad nim.

Gość gość
Diagnoza Mirosława RAKA doprowadziła moją najukochańszą przyjaciółkę do śmierci. Miała kłopoty z oddychaniem a on stwierdził że ma zapalenie reumatyczne podał jej zastrzyk. Ja miałam rano podać jej tabletkę niezdążyłam o godz.4.45 nad ranem zobaczyłam ja martwą.Moja mama pobiegła do lecznicy powiedzieć że pies nie żyje żona weterynarza kazała przynieść do gabinetu martwego psa. Nie raczył przyjść sam to już szczyt bszczelności. Widząc martwego psa powiedzial że tak jak myślał to wątroba szkoda że jak żyła tego nie powiedział gdy zobaczyłam ja martwą przeżyłam szok odebrał mi szanse pożegnania się z najukochańszą osobą na świecie bo jak można umrzeć z dnia na dzień na zapalenie reumatyczne. Gdybym wiedziała że coś zagraża jej życiu nie zmrużyła bym oka przez całą noc.Muszę żyć z brakiem odpowiedzi czy moja największa miłość cierpiała umierając Bóg tylko to wie i ona zabrała tą tajemnicę ze sobą Dziękuję że Bóg pozwala jej przychodzić do mnie w snach. Myślę że karma dokona sprawiedliwości temu lekarzowi.

Gość jgfjhhhhhhh
mi załatwili najukochańszą kotkę w SALUSIE w Toruniu. Diagnoza chore zęby, tyle że kotka charczała,nie jadła i nie piła od kilku dni, leciało jej z pyska , miała zablokowany noc, temperaturę 40 stopni, oddychała z wysiłkiem, w tym oto stanie została poddana narkozie i wyrwaniu zębów, dopiero po kilku dniach gdy już ostatkami sił łapała oddech łaskawie ją osłuchali jakby wcześniej nie mogli tego zrobić, i zrobili RTG wyrok zapalenie płuc poważne podali METRONIDAZOL po którym kotka przestała chodzić i dusiła sie coraz bardziej, na leczenie poszło prawie 1000 zł a na koniec nie mogliśmy patrzeć na jej potworne duszenie sie i jedzenie przez rurkę w przełyku- sondę,,, minąl miesiąc a nadal za nią płaczemy, a wystarczyło osłuchac kota i wziąć stetoskop do ręki i zrobic rtg tydzień wcześniej , mam żal ogromny

Gość gość
"Najgorszy weterynarz w Toruniu to Pani Justyna Zakrzewska gabinet weterynaryjny 4 łapy. Wyciąga od ludzi bardzo dużo pieniędzy gdzie Pan dr.Krawczyk bierze o połowę mniej pieniędzy i jest znanym i cenionym lekarzem w Toruniu zna się na rzeczy. Pani dr nie ma w ogóle kontaktu z właścicielem psa coś na zasadzie szybko, szybko i do widzenia. Nie rozpoznała bardzo istotnej choroby u mojego psiaka. Dzięki Bogu, że jest Pan Krawczyk on nam pomógł przez co dzisiaj psiak żyje " Zgadzam się w pełni... zraziły mnie głownie powikłania pooperacyjne których być u profesjonalisty nie powinno a tu i ja miałem i moi znajomi (leczenie takich powikłań to dodatkowe i koszty finansowe i czasowe), dodatkowo brak elementarnej wiedzy wszystko jej się plącze jak się wsłuchać i zweryfikować, a za jej błędne diagnozy niestety płaci zwierzę. Jak ktoś chce iść do weterynarza który ma dobrą gadkę to ona jest ok, nieżle potrafi zakręcić zwłaszcza niedoświadczone osoby, jednak jak ktoś chce mieć profesjonalnie wyleczone zwierzę nowoczesnymi technikami to powinien udać się do weterynarzy którzy na znanylekarz mają pozytywne opinie i dużo takich opinii. Tej pani tam nie ma. Ciekawe czemu? Brak zadowolonych pacjentów?

Gość gość
Przerobiłem wielu weterynarzy ze swoim problematycznym psem (czego on już nie miał...). Justyna Zakrzewska wyciągała mojego psa dwa razy z poważnej choroby. Wykonywała też poprawkę po innym weterynarzu. Jest zaangażowana i profesjonalna. Duża liczba pacjentów w gabinecie "4 łapy" to potwierdzała, miała niskie ceny. Teraz pracuje w lecznicy u bardzo dobrego weterynarza Mikołajczaka. Kto jak kto, ale on przyjmuje tylko bardzo dobrych specjalistów. Bardzo żałuję że zamknęła przychodnię "4 łapy". Chyba ciężko było jednej osobie prowadzić gabinet od rana do wieczora.

Gość gość
Weterynarz Mirosław Krawczyk jest NAJLEPSZYM WETERYNARZEN na świecie

Gość gość
jak komus ciężko prowadzic gabinet, to niech go nie prowadzi, albo zmniejszy godziny pracy. Ludzie, czy wy chcecie komus zrobić krzywdę???przez zaniedbanie bo za dużo robicie....?Najgorszy gabinet detektywa, , ze justyna zakrzewska -"zarzadzanie ryzykiem",toruń, znajomy korzystał i mówił-firma fikcyjna....

Gość gość
nie piszesz o zakrzewska kwiatkowska justyna z torunia? podobne nazwisko, najgorsza firma , do d...y. ojciec-matka= rodzina patologiczna, żadnych zasad moralnych, pani przydałyby sie foremki do piaskownicy, zeby mogla sie pobawic w piasku. życzymy wszawicy, grzybicy, raka i udaru muzgu a moze lepiej paralizu, zeby sobie siedzila, patrzala i srała pod siebie. dosiego roku.

Gość gość
trochę temat się zmienil, ale to nic. mi pani weterynarz zakrzewska pomogla z psiakiem, chory by to mu dala odpowiednie lekarstwa i jest ok.

Gość gość
zakrzewska kwiatkowska j, znam tą panią, wydłubie ci oczy, suka jakich mało. 3 partnerów, 3 dzieci,1 jej wsadzał fiuta i nie pasowało, 2 to samo. co dalej....????uważaj.

Gość gość
Od dwóch lat chodzę z moim pieskiem do lecznicy Mirosława Raka i jestem bardzo zadowolona. Pan dr.bardzo miły i konkretny , wyleczył pieska z poważnego schorzenia. Wiem, że w razie nagłego wypadku mogę się zjawić nawet w nocy. Wcześniej chodziłam do innej lecznicy na skarpie i za każdym razem zajmował się moim psem ktoś inny nie mający pojęcia o historii choroby. Teraz już nie muszę się o to martwić.

Gość gość
zakrzewska kwiatkowska detektyw toruń, takiej pi...y nie widziałem, przepraszam za słowa nie używam takiego języka. a takiego gnoja, jak jej ojciec Kamiński witold golub dobrzyń szukać ze świeczką. Uwaga rodzina cwaniaczków, co to lepiej nie pracować a zarabiać na frajerach. ku przestrodze wam -normalnym ludziom.