Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żyję według zasad

Matka na nim żeruje

Polecane posty

Może wy coś doradzicie? Matka mojego mężczyzny ewidentnie go wykorzystuje i zawsze to robiła. Kiedyś wziął dla niej kredyt 20 tys. , który miała spłacać. Co się okazało kłamała że płaci. Później namówiła go na providenta, którego również nie płaci, a ów pan ciągle do niego wydzwania. Wtedy jeszcze ze mną nie był. Teraz mieszkamy razem od kwietnia i właśnie się dowiedziałam, że on znowu wziął jej providenta i ona nie płaci, a mówił mi ostatnio że nic już jej nie weźmie. Mam go zabici? Wyrzucić z mieszkania? Rozmawiać już mam dość!

a czy matka ma jakieś swoje dochody? no ewidentnie go naciąga przecież wie że syn założył swoją rodzinę i chyba wam też coś nie należy a nie nadskakiwanie mamusi :/

Dodam że jego matka zarabia 1300 euro miesięcznie bo pilnuje starszej niemki. Kupuje sobie ubrania, drogie kosmetyki itp. Uzależniła go od siebie a on ślepo jej wierzy. Kiedyś jak nie mieszkaliśmy razem to oddawał jej wszystkie pieniądze. Ona nim manipuluje i bierze płaczem. Dlatego on chciał się od niej wyprowadzić. Ona dzwoni do niego tylko jak coś chce. Wszyscy wokoło widzą jak go wykorzystuje tylko nie on.