magda6a 0 Napisano Maj 25, 2010 Kocham się z chłopakiem z zabezpieczeniem , zawsze gumki , lecz niekiedy a nawet czesto jeszcze przed stosunkiem wchodzi we mnie bez gumki , ale tak pojedyncze razy , nigdy nie doszedł , nie wiem czy mogło to spowodować że jestem w ciąży , okres spóźnia mi się o tydzień , jak jest z tą wydzieliną ? powtarzam nie było na sto procent pełnego wytrysku . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agata_bbb 0 Napisano Maj 25, 2010 w wydzielinie moga znajdowac sie plemniki wiec zawsze jest jakas szansa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda6a 0 Napisano Maj 25, 2010 a czy to że z pochwy wydziela się od jakiegoś czasu śluz może coś sygerować ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ninka18 Napisano Maj 25, 2010 witam wszystkich. Kochałam się z moim chłopakiem 1,5 tyg temu o oczywiście z zabezpieczeniem i był to stosunek przerywany dokładnie w 4 dzień po moim okresie. Bardzo się boję, że mogę zajść w ciąże. Teraz mam jakieś dziwne objawy: pulsujący brzuch(czytałam, że to może być spowodowane przez nerwy) i bóle podobne do menstruacyjnych z moich obliczeń wynika, że okres powinnam mieć 7 czerwca. Czy to mogą być objawy ciąży ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach