Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lizbona93

DUŻY PROBLEM, POMOCY!!

Polecane posty

Gość Lizbona93

Witam;) Mam 16 lat i duży problem. Od kilku miesięcy cierpię na zaparcia na które nic nie daje długotrwałego efektu. Zaczynam brać np. Colon C, po ok. tygodniu stosowania widac efekty jednak mijają już po 2. tygodniach, tak samo jak zaczęłam pić rano szklankę wody z cytryną i miodem, wszystko pomaga przez pierwsze dni a później przestaje i przez kilka dni nie moge się załatwić.Od początku jak zaparcia się pojawiły odżywiam się zdrowo, wcześniej też z mniejszymi lub większymi wyjątkami. Czy ktoś też tak miał? Proszę o pomoc!

Gość m-mm
Jedz rodzynki, musli na śniadanie, pij rumianek.

Gość Lizbona93
Wszystko to robię. Dużo błonnika, rodzynki, ciemny chleb, dużo warzyw, bardzo rzadko jem słodycze i smażone rzeczy itd. to nie pomaga! Czasem np. jak tydzien nie jestm zupy warzywnej to pomaga, ale znów jakbym zjadła 2 dni pod rząd to tylko jeden dzień pomoże..

Gość Lizbona93
..

Gość Trener Wellness
Zapraszam na bezpłatny e-kurs ,,Zdrowa Rodzina- Indywidualny Program Ochrony Zdrowia". Można się na niego zapisać na stronie www.1-szy.net/ambasadazdrowia Polecam również moją stronę www.ambasadazdrowia.mycali.biz Razem możemy osiągnąć wspaniałe rezultaty,nauczyć się nowych nawyków żywieniowych,osiągnąć idealną wagę,wyglądać i czuć się wspaniale.

Gość aspiryna bajerowska
zrob sobie lewatywe, tylko taka prawdziwa - ok.1,5 - 2 l wody z cytryna i sola (na 2l 2 lyzki soku z cytryny i lyzeczka stolowa soli), pierwszy tydzien codziennie, drugi co dwa dni, trzeci co trzy a potem juz tylko profilaktycznie raz na tydzien. Gwarantuje ci ze zaczniesz wyprozniac sie normalnie i to od pierwszych dni. Ja mam 30 lat i problemy z wyproznianiem od jakichs 10 lat. Jedyna rzecz ktora mi pomogla to wlasnie lewatywy (probowalam wszystkiego lacznie ze srodkami przeczyszczajacymi od lekarza). A teraz od paru miesiecy chodze sobie codziennie do kibelka i samo wychodzi! ;) Pozdrawiam!

Gość zonia30
otręby, otręby i jeszcze raz otręby!!!!!! po kilku dniach nie będziesz pamiętała o zaparciach.

Gość Lizbona93
Otręby nie pomagają, przecież piszę że nic nie pomaga. Jem je codziennie i pomogło na początku, później znów wróciły..