Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy sny się sprawdzają

wierzycie w sny?

Polecane posty

już drugi raz w tym tygodniu śni mi się, że umieram. pierwszy raz śniło mi się, trzęsienie ziemi. czułam jak podłoga ucieka mi pod nogami. spadam w dół. padam. ból. i widzę wielkie płaty sufitu, które spadają na mnie. i ciemność... obudziłam się. dziś w nocy śniło mi się, że ktoś mnie zasztyletował. nie wiem kto. nie wiem za co. wiem, że błagałam o litość i nawet nie zdążyłam skończyć zdania. dostałm cios prosto w serce. czułam jak ostatni oddech ucieka mi z piersi.to głupie ale czułam jego gorący posmak na języku. i ciemność... obudziłam się. no i teraz tak myślę, że te sny nie zwiasują chyba nic dobrego. :(

Gość aha i ach
zbadaj serce i kregosłup

Gość hmmmkmmmmmmmmm
a jestes wierzaca?ja jestem katoliczka,ale swojego czasu przestalam chodzic do kosciola,przestalam sie modlic itp i td i zaczely sie koszmary.Snily mi sie duchy stojace przy lozku,snilo mi sie ze umieram,ze ktos mnie zabija,ze spadam i sie rozbijam.Doszlo do tego ze balam sie spac i probowalam jak najdluzej wytrzymac bez snu.Po latach trafilam do kosciola,zaczelam sie modlic na rozancu i wszystko zniknelo,przestalam sie bac. Nie wiem jakiego wyznania jestes bo ja ateistka to marne moje pisanie,ale jak jestes katoliczka ktora jest z modlitwa na bakier to moze byc to i najlepiej idz do spowiedzi i zacznij sie modlic bo Twoja dusza daje ci znac ze jest zle.

nie jestem żadnej wiary :)

Gość oq wtrace sie
Sen to odbicie Twojej podswiadomosci.Zawsze sygnalizuje , ze cos w Twoim zyciu jest niepoukladane, nieprzemyslane, niewlasciwie okreslone. Kady ma swoj wlasny indywidualny sennik. Jak czesto miewasz dziwne sny?