Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

figunia86

Wariuje !!! Ciąża urojona?

Polecane posty

w tym miesiacu z mezem staralismy sie o dziecko nie myslalam jakos szczególnie o tym a teraz jestem w ciązy przynajmniej tk pokazuje test do gin mam isc wnastepnym tygodniu bo tak radziły mi dziewczyny a teraz sobie mysle ze moze to urojona bo dosc wczesnie poczułam obiawy....

Gość Ciężarówką przez 9 mcy
Eee.. Przesadzasz. Niektóre kobiety bardzo wcześnie mają objawy, inne wcale nie mają. Każdy ciążę przechodzi inaczej. Ja pierwsze objawy poczułam na kilka dni przed terminem miesiączki, która nie nadeszła. Ale moja przyjaciółka - nie miała żadnych objawów, poza brakiem miesiączki... Tak więc wyluzuj:)

Marsz na betę ! Ja wczoraj zrobiłam test a dzisiaj rano już byłam w laboratorium . Płaciłam 15 zł a wynik był już o 15. To powinno Cie uspokoić :)

Gość gryczka
Jeśli test jest pozytywny, to mało prawdopodobne, żeby była urojona. Dobrze Ci radzą - idź na betę :-) Ona się nie myli :-)

Po co mi beta jak za tydzien mam isc na wizytę do ginekologa a ponoc test też może wyjsc pozytywny jak jest sie w urojonej beta tak samo bo to stezenie tego hormonu i tylko ginekolog moze to stwierdzic.......... Tak słyszałam

Gość Kafeterianka252
TEST MOŻE WYJŚĆ POZYTYWNY JAK JEST SIĘ W CIĄŻY UROJONEJ????!!! Niby jakim cudem????

Dalej dziewczyny licze na was !!!! Jak to jest ciąża urojona a test?

Ile masz lat że ktoś nagadał Tobie głupot i w to wierzysz :D Ciąża urojona siedzi w Twojej psychice a nie na wyniku testu ciążowego ;) Test beta hcg przeprowadzony w laboratorium jest w 100 5 pewny i tyle samo kosztuje co zwykły test kupiony w aptece .A zaznaczam lubią się mylic ;)

Gość Marek Bulls
Moja żona jak sobie ciążę mnogą uroiła to mleko jej szło do stanika! Podczas seksu ssałem jej piersi i opiłem się mleka niczym zdrowy bobas!

Gość Ciężarówką przez 9 mcy
Ehh... Ciąża urojona to przede wszystkim bardzo silne zaburzenie psychiczne. I występuje u kobiet, które mają BARDZO SILNE PARCIE na bycie w ciąży. Ty ze swojego opisu nie należysz do takich kobiet, więc taka wersja odpada. Ale jeśli nie wierzysz - to lekarz rozwieje Twoje wątpliwości, jeśli oczywiście za wcześnie do niego nie pójdziesz (usg jest w stanie pokazać bicie serduszka najwcześniej pod koniec 6tego tygodnia, najczęściej - w 7 tygodniu ciąży). A Pan Marek Bulls, to chyba Marek Bullshit...?:)

Hmm... mam nadzieje bo juz teraz nastawiłam się na to że jestem w ciąży i jak by było inaczej to

Gość sorry, ale gdzie wy
mieszkacie że u was beta kosztuje 15 zl? u mnie ceny wachają się od 35-45 zl... :O