Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katrinka76

zdradził czy nie???

Polecane posty

Dziewczyny ratujcie....znalazłam u męża w samochodzie dodatkowy telefon a w nim mnóstwo sms-ów od Kornelek, Lodzików, Lolitek itp...zdjęcia golych cycków i nawet taki sms:myślisz ze wystarczy mi sex w samochodzie. W jego prywatnej komórce znalazłam dużo sms-ów ( w pamięci telefonu bo je kasował) od róznych -jak sprawdziłam-serwisów erotycznych...Mówi, że to były tylko sms-y do panienek, strzałki....wierzyć czy nie....

Nie wierzyć. Kłamie... Znam skądś tłumaczenia, że to tylko tak było pisane a tak naprawdę był ktoś drugi...

Nie wierzyć. Już sam fakt że szuka dodatkowych rozrywek (niekoniecznie fizycznych... Ale zdrada jest też psychiczna, emcjonalna) wskazuje na to, że to buc a nie mężczyzna.

Gość Taka ja/ja/ja
Nawet jak nie zdradzil to dla mnie bylby zdyskwalifikowany. Jakby moj partner mial drugi telefon z czyms takim - do widzenia. Wiem, ostro bym postapila ale dla mnie to jest obrzydliwe, za kazdym razem jakbym na niego spojrzala to by mi sie przypominaly te smski, zdjecia cyckow. NIe moglabym sie przytulic bez obrzydzenia a o seksie nie ma co mowic nawet wiec fora ze dwora, nawet jakbym mocno kochala. Myslisz ze facet ktory naprawde by Cie kochal to wybaczylby jakbys Ty miala drugi telefon a niam zdjecia penisow i smsy od obcych facetow wlacznie z propozycja seksu? Watpie. Faceci sie tak nie cackaja, nie daja tak soba pomiatac, tylko glupie baby.

już nic nie wiem...cały czas powtarza że nie zdradził mnie...ale ja znalazłam te numery telefonów w jego telefonie firmowym, prywatnym i w tym trzecim...jeden numer był podpisany Kornelka...zapisała go sobie...ze swojego firmowego udalam że jestem moim mężem -przypomniałam o smsie: sex w samochodzie i pani odpowiedziała....bylo cos o złym humorku więc zapytałam ją czy mi go poprawi( to był piątek) odpisała, ze po weekendzie spotkają się znowu na "rannej zmianie"....pokazałam to mężowi, wypiera się dalej, nie wie o co chodzi....w sobotę pojechał do pracy więc ja znowu do tej pani napisałam i tak niby wyszlo że pani do innego Marcina pisze i że w ogóle pracuje w X w mieście X...ale dzisiaj nie wiem dlaczego, zadzwoniłam do firmy męża, do laboratorium zakładowego które mieści się blisko jego biura i poprosiłam o rozmowę z Kornelią i....jakaś pani ją poprosiła do telefonu ( to ten tydzień miała być ta pierwsza zmiana) Po prostu zapytałam ją czy numer 7XXXXXX to numer jej telefonu...pani powiedziała ze nie i o co chodzi....rozłączyłam się....w komórce męża znalazłam zapis, ze dzwonił na te numer dwa tygodnie temu i rozmawial prawie trzy minuty....powiedziałam mu o tym- wypiera się dalej..pomocy!!!!!!

A może zaczął pracować w seks-smsach? ;) Kręci, kręci i to bardzo...

Możliwe że mąż Twój ją uprzedził że ma skłamać, tak w ogóle

tak właśnie pomyślalam....że ją uprzedził...sama zadzwoniłaam na ten numer i zapytałam czy dodzwoniłam siędo pani która pracuje w firmie X ( nazwa firmy mojego męża), odpowiedziała - wydawało mi się że z uśmiechem pod nosem i lekkim ociąganiem , ze nie....rozłączyłam się.....

kiedy rozmawialiśmy o tym wszystkim, mąż plakał i bardzo mnie zapewniał ze nie zdradził mnie, że to tak raz przez glupotę wysłał jednego sms-a do jakiegoś portalu i już poszlo....że potem już caly czas przychodzily rożne sms-y....nic nie wiem.....jestem kompletnie załamana, jesteśmy 5 lat po ślubie, mamy córeczkę....to jakiś koszmar.....

A głos był ten sam jak dzwoniłaś na jej nr i jak do jego firmy? Bo wiesz te baby z seks smsow tez tak wlasnie maja zmiany... moze z nia pisal po prostu i mu powiedziala ze po weekendzie jest na rannych zmianach smsów? Wpisz jej nr w google, moze jakiego ogloszenie wyskoczy?

Bo fakt faktem, jak raz gdzies napiszesz to Ci non stop cos wysylaja, mi z wapstera co dzien smsy przychodzily o nowych dzwonkach, a sciglam raz tapete... A to ta sama zasada, maja numer w bazie ze sie kontaktował z nimi i probuja naciagac

Gość lili87
Prawda jest taka, że Twój mąż rżnie inne na boku. Jest seksoholikiem. Pewnie poznaje je na czatach, niektórym płaci za robienie loda w aucie...Byleby tylko się zaspokoić. A Kornelka? Kurcze, dziewczyno. Kolejna cipa z pracy;/ Uciekaj od niego, a nie w ściemy wierzysz, bo aż się rzygać chce, że można być tak naiwnym jak Ty:( Chyba że podda się leczeniu!

ciężko powiedzieć czy ten sam...podobny, chociaż raczej nie.....ten w firmie chyba bardziej dziecinny...właśnie dzwoniłam na portiernię do firmy męża i powiedziałam, że nie mogę się dodzwonić do niego i zapytałam czy już moze wyszedł (zostal dłużej bo mają jakiś tam dodatkowy załadunek). Pan ochroniarz powiedział że jeszcze nie....Czy myślicie że w ten sposób mogę go kilka-kilkanaście razy sprawdzić w najbliższym czasie i tak od czasu do czasu?

Ona. - jak wpisałm w google tylko początek numeru 796 to mi pokazało ze to bramka sms ery....

wpisz caly numer... 796 to nie tylko bramki, ale bramki sa tak wypozycjonowane ze jak wpiszesz poczatek nr to sie pojawiaja

a tak w ogóle to zawsze zgadzal mi się czas jego powrotu do domu z fimry ( zawsze dzwonił z biura -poznaję po numerze telefonu) że zaraz wyjeżdża ....tylko tak jak teraz myślę to coś często do garażu chodził....a 3 telefon w samochodzie właśnie trzymal.....

Dziewczyny co wy o tym myślicie? piszcie bo ja nie mam z kim pogadać o tym wszystkim.....chyba jak wróci to po prostu wezmę jego komórkę i połączę się z tym numerem na głośniku i niech z nią rozmawia.....posłucham sobie i zobaczę jak się zachowa....

Gość zdradził, zdradza
i bedzie zdradzać wciąż... Taka prawda.

Gość Danusia:) jestem
karinko zdradził albo ma taki plan byłam z kimś, kochałam jak głupia, dziś bym go nie mogła nawet dotknąć :( tak zorganizowałam, że znalazłam go na różnych portalach randkowych... ba nawet rozmawiałam z nim:) gość ma inny starter 3 chyba wypytałam czego mu brakuje, czego szuka, czego oczekuje to przykre co mi odpisywał szukała sex bez zobowiązań nie jestem głupia :) szanuje siebie i niepozwle by mnie ktokolwiek tak potraktował dziś już z nim skończyłam, boli okropnie ale najważniejsze, że mam poczucie swojej godności:) pamiętaj ten co zdradza zawsze będzie zdradzał to są chorzy ludzie:( i zawsze będzie szukał okazji niech spada

boże dziewczyny dlaczego ??? nie jem i nie śpię od zeszłego czwartku, w pracy jak automat.....jestem jużtaka słaba, trzęsą mi się nogi i rece ....chyba ........

Gość provokejszyn jak nic
zdradzil cie na bak.... faceci to jednak cipy bo nawet p[rzyznac sie do tego nie potrafia, tylko beda udawac ofiare.daj se spokoj,on cie oszukuje.

nie mogę w to uwierzyć, po prostu nie mogę...nigdy nie poczułam od niego obcyhc babskich zapachów, zawsze jest na czas....jak? gdzie? kiedy? mógł to zrobić?????

Przestań się zamartwiać bo będzie żle Wez się w garść jak prawdziwa kobieta!!!!!!!!!!!!

nigdy nie dał mi powodu do podejrzeń, przez 5 lat wszytsko grało....mówi że jestem jego pierwszą kobietą ( ja też byłam dziewicą kiedy sie poznaliśmy), jedyną, tak jest i będzie, że ja mu wystarczam, że nie wyobraża sobie życia beze mnie i córki, że nie zasluguje na mnie, że spieprzył wszystko swoją głupotą....

to trudna sprawa jak jesteście małżeństwem gdy jest to związek wolny, to nie ma sprawy cos się skończyło...... zawsze jest nadzieja, że znjadzie się ktoś uczciwy i warty naszego zaangażowania warto czekać:) ale nie warto dawać okłamywać się ponieważ nie o to chodzi w związku pamietaj dziś rozpaczasz ale jutro..... jutro będziesz silniejsza "to co nas nie zabije to napewno nas wzmocni"

do : Danusia:) jestem czy ty myslisz że jednak zdradził mnie? mi tylko ten jeden numer nie pasuje -ale każę mu przy mnie zadzwonić pod ten numer i posłucham) a reszta to jednak te serwisy erotyczne bo miał tego sporo spod numerów typowo serwisowych

nie wiem czy zdadził ale wiem jakpostępuje oszust wszystkie poszlaki na to wskazują porozmawiaj z nim może warto walczyć o związek, jeżeli kochasz- jeżeli on kocha Ciebie może nie rezygnuj tak szybko, najpierw przemyśl a poźniej działaj nic pochopnie:) widocznie czegoś mu brakuje Powodzenia