Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Braciszekk

Mój brat wygląda dziecinnie.

Polecane posty

Gość Braciszekk

Mam brata młodszego o kilka lat. Zaraz będzie już pełnoletni, a wygląd ma bardzo dziecinny. Ma dłuższe włosy, do tego jasne. Buzia ma jeszcze dosyć dziecinne rysy, jeszcze nie o końca wyostrzone. Co do wysokości to aż taki mały nie jest, dorośnie do 180 cm pewnie. Głos też już ma zmieniony, więc o to nie trzeba się martwić. Szkoda mi go, bo wiem, że przeżywa tą swoją niedojrzałość. Najpierw długo był niski, podczas gdy koledzy byli już wysocy. Teraz z twarzy jest jeszcze dzieckiem. I wiem, że wstydzi się tego i pewnie czasami myśli, że ja czy rodzice wstydzimy się go przez to. Ma dłuższe włosy, bo chyba wstydzi się i chce się jak najszczelniej zakryć. Bardzo jest mi przykro, że mój brat musi źle się z tym czuć. Nawet jeśli nie ma powodu :(

Gość czy brat jest
prawiczkiem ?

Gość Braciszekk
Analnym już nie jest

Gość Braciszekk
Jest nieśmiały, zamknięty w sobie. Żyje w swoim świecie. Nie miał dziewczyny. Zresztą jesteśmy podobni do siebie, bo ja też nie jestem jakiś śmiały, a i jestem zamknięty w sobie. No ale już ni chodzi o to. Poza tym w tych kwestiach nasze kontakty są ograniczone... Nigdy nie rozmawialiśmy o dziewczynach ani o podobnych sprawach. Jakoś brakuje nam bliskości pod tym względem.