Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Johnnie Walker

dlaczego niektóre dziewczyny są takie dziwne?

Polecane posty

Gość zloty penis
nie rycz mala.... moze ci oddadza.:D

Gość
Jonny, nie napisałeś jak długo się z nią spotykałeś. Przedobrzyła z tymi radami wyczytanymi z pisemk na temat trzmania faceta na dystans. Chyba za bardzo tylko w nią wpatrzony byłeś, sądziłą że już Cię ma i nie musi się starć bo ma na to czas (czytaj, cale życie u boku księcia z baji). Trzeba było od czasu do czasu rzucić w jej obecności okiem na inną pannę by czuła ten 1% niepewności - jak w podatkach, tylko 1% a może tyle zmienić... stopka i nóżka, wesoła dziewuszka

wszystko git łyski a co dalej ? i co ? i co/ odezwałeś się czy nie w końcu/ czy czekasz na nasze wypowiedzi i pózniej zadecydujesz? dziwna/ czy ja wiem ty odebraleś ją jako chłodną a może ona czekała na teój ruch Johny? i kto tu jest dziwny? ec chlopy

Gość 34uyjyj
sa kobiety które po "męsku" sa otwarte, wiedzą czego chcą itd. sa kobiety które same nie wiedzą czego chca, prowadzą jakies dziwne gry, tańce godowe, podchody. moja rada-trzymaj sie od 2 kat. jak najdalej. z takimi to potem same problemy. mają dziwne jazdy, kreuja w głowach scenariusze, analizują Twoje słowa, potrafią w głowie przezyc i ułozyć Wasze zycie a potem dziwią się że Ty się nie domyslasz. mówie to nie na podst. swoich doświadczeń ale obserwacji. na szczescie mam super zonke która jak móiw białe to znaczy to białe, nie ukrywa, nie dusi w sobie, jest otwarta i wygadana.a reszta niech dlaej prowadzi swoje dziwne gry na ch..komu potrzebne jakby zycie mało było skomplikowane i trudne:)