Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość looona 23

Co wolicie faceci brunetki ,czy blondynki?

Polecane posty

Gość czorny
przeciez nie odniosłem sie konkretnie do Cwibie tylko ogólnie napisałem a juz na pewno Cie nie obraziłem a co do rudej to mam nadzieje że nie chodzi Ci o mnie

Gość czorny
turlaj beret?

uwielbiam ciemno-brązowe- kasztanowe włosy u mężczyzn :) Oczy brązowo-zielone ;) jak moje ;) Lubię też ciemnych blondynów. U kobiet się nie znam ale podobają mi się pomarańczowe farbowane :D ja mam niefarbowane ale właśnie mysi ciemny blond :D zimą wygląda kiepsko ale latem robi się jaśniutki :D no i brązowe oczy plus czarne włosy ale u postawnego dżentelmena. Pytanie było do kolesi ale wiecie ;) My też się na tym znamy. Nie lubię efektu KASKU Tyle.

Gość czorny
tak przyznaje to było do ciebie bo jestes gluia i nie potrafisz odpowiadac na proste pytania

i szczerze to w całym życiu podobały mi się tylko 4 rudzielce chłopaki i dziewczyny. rudzielec już musi być wyjątkowo ładny bo ja często trafiam na brzydkich jeden podobny do drugiego ;P Zresztą nie znęcajmy się już nad nimi :D http://www.youtube.com/watch?v=l7FwXPz8Slc

Gość czorny
ty tak ale kogo to obchodzi

nikogo, a co mnie to obchodzi że nikogo nie obchodzi, z szeregu wystąp, w lewo zwrot-naprzód MARSZ.

Gość czorny
a czemu cie nie obchodzi ze nikogo nie obchodzi?