Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nauczycielka___36___

może jakieś pomysły?-plissss!

Polecane posty

Gość nauczycielka___36___

Witam! Jak napisałam w nicku, jestem pracuję w szkole - od 14tu lat. Mimo, że podjęłam pracę z powołania, w tej chwili nie znoszę tego zajęcia. Wiem, że nauczyciele mają wiele przywilejów, ale wierzcie, że chętnie zrezygnuję z wakacji i pozostałych przerw świątecznych, byle tylko . J uż dość mam roszczeniowych rodziców(szkoła podstawowa), którzy myślą, że szkoła wychowa im dzieci, młodzieży w gimnazjum (nawet nie komentuję) oraz prawie dorosłych ludzi (technikum ), którzy mają prawo przeklinać na lekcji, nie uczyć się, bo i tak odgórne zarządzenie dyrektora brzmi- przepuścić jak najwięcej, bo posypią się klasy i nie będziecie mieli kogo uczyć. Przepraszam za ten natłok słów, ale musiałam ulac trochę żółci. Podsumowując, chcę robić coś innego. Znam dwa języki- niemiecki płynnie, angielski (komunikatywnie-poziom FCE), mam prawo jazdy i samochód do dyspozycji, obsługa komputer- jak wszyscy. Poza tym niczego szczególnego nie umiem, nie wiem, czy jeszcze mam szansę, zeby coś zmienić w życiu. No i wiek, już też w pewien sposób mnie dyskwalifikuje-36 lat, choć podobno wyglądam kilka lat młodziej-marne pocieszenie. Jestem tak zdesperowana, ze przyjęłabym nawet pracę poniżej moich ambicji, byle tylko nie znosić już tego upokorzenia bycia belfrem. Był już ktoś w podobnej sytuacji??? Pytam byłych nauczycieli, ale nie tylko oczywiście. Pozdrawiam i liczę na odpowiedź:)

Gość lorkos
a moze zaczelabys uczyc w szkole zaocznej? Np zaoczne liceum lub szkola policealna...? tam sa ludzie ,ktorzy do szkoly poszli z wlasnego wyboru a nie przymusu wiec przykladaja sie do wszystkiego.sama chodze do takiem szkoly-policealna wiec wiem jak to wyglada

Gość tojamw
Ang. art. z POMYSŁEM DLA DOMU i nie tylko TO! Zarabiasz 23% (w kieszeni) + odroczony term.płatności za towar na 14dni.Dod. procentowy zarobek z obrotów zbudowanej własnej grupy. Wiele dod. promocji dla Przedstaw.Betterawre. Obejrzyj katalog : http://www.betterware.pl/img/katalogc410.pdf Wpisowe w MAJU TYLKO 1zł. Chcesz zarobić,dorobić,kupować TANIEJ tylko dla siebie?-napisz lub Perfumy o nutach zapachów światowych marek Oryginałów , nie za cenę ORYGINAŁÓW lecz dużo,dużo taniej(najlepsze tzw. podróbki oryginałów-na Polskim rynku ponadto do nich żele,balsamy , dezo spray i dezo-roll))Dod.b.dobra chemia domowa(środki czystości)+mineralne kosmetyki(fluidy,pudry,róże,cienie,kredki,tusze,błyszczyki) Zarabiasz 30% (w kieszeni) + procentowy zarobek ze zbudowanej grupy. Chcesz zarobić , dorobić, kupować taniej TYLKO dla siebie http://img179.imageshack.us/img179/4364/perfumyfmgrouplista.jpg Chcesz zarobić,dorobić,kupować TANIEJ tylko dla siebie?-napisz tojamw@gmail.com Marta

Gość Trener Wellness
Szanowni Państwo, Szanując Państwa prywatność oraz mając na uwadze przepisy Ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną, zwracamy się z zapytaniem o możliwość przesłania Państwu drogą mailową naszej oferty pracy - współpracy na stałe lub dodatkowo Jeżeli wyrażają Państwo zgodę, prosimy kliknąć w odpowiedzi na ten list www.martadymek.suportio.pl Z wyrazami szacunku -- mgr Marta Dymek Trener Wellness