Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klwakkk

jak wam się podobają obrączki?

Polecane posty

Gość bbbgfbx
ja mam takie same ale bez kresek i bez cyrkonii czy brylantów

Gość bbbgfbx
jam mam takie same ale bez kresek i bez brylantów. wystarczy mi brylancik w pierścionku

Gość rodzynek ;)
ja nie zmiennie uwarzam ze obraczki to symbol maja byc proste z zoltego zlota zadne laczone zadne zdobione zadne brylanty od zdobienia reki czy palca sa pierscionki i tak mozna do woli kombinowac obraczki zostawmy w spokoju i siemchem sie zanosze jak widze facetow w tych fikusnych dziwakowatych obraczkach zastanawiam sie czemu kobiety robia im taka krzywde

Gość bbbgfbx
te obrączki są bardzo ładne. A te same złote to tandeta. No ale wiesz jeśli nie stać cię na obrączki za 2 tys złoty to będziesz wychwalać pod niebiosa zwykle obrączki które kiedyś dawali na kartki naszym rodzicą

Gość stać albo i nie
obrączki ładne, ale jak jest z przeróbkami? w ciagu życia palce się zmieniają i czasem trzeba przerobić. chyba, że odkłada sie je wtedy do pudełka, ale po co w takim razie takie wymyślne kupować.

Gość klwakk
drogi rodzynku mój facet sam takie wybrał:)bardzo mu się podobały.proste to ludzie wybierali pół wieku temu teraz wszystko się zmnienia i sa piękniejsze modele od tych klasycznych ....no ale każdy ma swój gust:)

Gość stać albo i nie
i liczba mnoga od rodzice to rodzicOM. nie pisz o literówce, bo to coś zupełnie innego

Gość bbbgfbx
Przeróbka tych obrączek to żaden problem pytałam się jubilera

Gość stać albo i nie
no to luz- bierz jak się wam podobają a opinie innych... obrączki są dla was, po prostu zwróciła uwagę na ich praktyczność bo o tym często się zapomina

Gość klwakk
a ile ty płaciłas za swoje?

Gość bbbgfbx
ja za swoje płaciłam 1500 zł

Gość kwakkk
no ja płace 2010 tyle ze ja mam te brylanty a za każdy się płaci stówe.no ale co jak co ale na obrączki nigdy bym nie załowała to jest jedyna żecz jaka nam zostanie tak naprawdę do końca życia

Gość kwakkk
sory 2100:)

Gość bbbgfbx
No jasne ja nie chciałam brylantów dlatego są tańsze po za tym moja obrączka ma 5mm a męża 6 mm i moja była tańsza

Gość kwakkk
ale byka walnęłam :)rzecz miało być.

my będziemy miec tradycyjne obraczki z zółtego złota bo są proste i eleganckie i nie uważam żeby to była tandeta

Gość brylanciki przerdółki
kreseczki dupeczki i z obraczki robi sie bazareczek :O

Gość bbbgfbx
każdy ma swoje zdanie i ma do tego prawo. Mi akurat nie podobają się zwykłe złote obrączki bo kojarzą mi się z tanią tandetą

Gość bbbgfbx
chyba nie umiesz koleżanko czytać z ze zrozumieniem ja tylko wyraziłam opinie z czym mi się kojarzą takie obrączki

tak i powiedziałaś ze jak kogoś nie stac na obrączki za 2 koła to wybiera zwykle 'tandetne" już nie pamiętasz co pisałaś? Sory za off topic ale sie zirytowałam

Gość bbbgfbx
pisałam to w odpowiedzi do koleżanki wyżej która stwierdziła że śmiechem się zanosi jak widzi facetów z nowoczesnymi obrączkami. więc ja powiedziałam, że obrączki złote które ona wychwala pod niebiosa kojarzą mi się z tandetą. Każdy ma prawo wybrać co mu się podoba mi się podobaja takie tobie takie i ok każdy ma prawo nosić co mu się podoba

Gość ewewe
Jak złoto może być tandeta? Zwykla zlota obraczka to klasyka a nie tandeta... Mi sie te wszystkie ozdoby nie podobaja. Ma byc widac, ze to obraczka a nie kolejny pierscionek. Poza tym praktycznosc tych kreseczek i brylancikow tez wydaje mi sie watpliwa... Poza tym obraczka jest symbolem milosci. dlatego jest ze szlachetnego kruszcu, nie ma poczatku ani konca, jest jednolita, gladka, niezmienna w zadnym punkcie czyli taka jaka powinna byc milosc w malzenstwie.No ale jak kto woli, mozna miec taka obraczke z dolinami i pagorkami ;). Zamiast rzucac tandeta poczytajcie o symbolice

Gość a mi z tandetą kojarza sie
z tandeta obrączki na których sa nackane brylanty, sranty i inne bzdury. Twoje to festyn- tylko wyraziłam swoje zdanie A jeszcze wiekszym festynem i tandeta sa tak puste niewiasty jak autorka tego topiku. Dziecinko nazywasz cos tandeta a sama bedziesz nosic świecacy festynik?!

Gość rodzynek ;)
bbbgfbx Tos kobiecino pojechala buhehe zloto jest tandetne i wiesz co swojej sytacji majatkowej nie bede ci przedstawiala ale nie naleze do osob ktore kupujja cos na pokaz bo maja pieniadze kupuje to co mi sie podoba i to co uwazma za klasyke i jakby zlote obraczki kosztowaly 4 tys a te swiecidelkowate brzydactwa 2 tys to i tak kupilabym zwykle zloto bo jestem za klasyka

my tez z N jesteśmy za klasycznymi złotymi, gładkimi obrączkami i wbrew temu co tutaj co niektórzy piszą nie wynika to z tego, że na nas na inne nie stać, wręcz przeciwnie. brylanty wolę w pierścionku i w kolczykach czy naszyjnikach.

Gość bbbgfbx
A ja jak już powiedziałam mam takie bez brylancików i kresek. Podobają mi się łączone z tego względu że są praktyczniejsze. Mogę dzięki temu nosić srebrną jak i złota biżuterię.

Gość kale bezguście!!! totalna
tandeta, masakra :o

Gość dlkllllll
odpustowe te obraczki, nawet zeby kosztowaly i 20 tysiecy a nie raptem 2.