Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MCH

Mój chłopak nie chce zrobić mi minetki...dlaczego?

Polecane posty

Gość MCH

Mój chłopak chce abym robiła mu loda a on wykręca sie od tego aby zrobi cmi minetke! Czy si emnie brzydzi? ja znaim sie przełamałam mineło troche czasu ale go kocham i zrobiąłm mu pryzjemosc a on jeszcze sie nie odwazył! nie wiem czy bedac z innymi dziewczynami robił to ale czuje sie dziwnie ze mi nie .... DLaczego....

Gość MCH
co mam zrobić? odpuścić czy naciskać moz esi emnie brzydzi i nie chce powiedziec zeby nie zranic....

naciskać nie ale nie wiem... coś zrób :) dziwny. zapytaj dlaczego nie i ok.

Gość granatowamarchewka
Troche zabawny problem. Przestań sprawiać mu przyjemność ustami. Przyjemnością w łóżku należy się dzielić po równo. Nie wiem czemu Ty miałabyś się starać kiedy on ma gdzieś Twoje potrzeby. Jak zapyta dlaczego przestałaś to powiedz mu wprost, że chciałabyś, żeby on zwrócił też uwagę na Twoje potrzeby. Większość kobiet ma orgazm łechtaczkowy, pochwowego niektóre uczą się bardzo późno, niektóre nie przeżywają w ogóle. Więc to jedyny sposób, żeby rozładować napięcie seksualne.

Gość Tektonika
Dziwny problem . Depilujesz się w miejscach intymnych ? Jeżeli nie to może to go zniechęca ? Innym powodem jest może jego lenistwo ?

może piczka zajeżdża ci dorszem???

Gość Tektonika
Myslę, że raczej jej niczym nie " zajeżdża " ;) Wtedy tez seksu by nie było ;) A z tego co wywnioskowalam to chyba jest :P . Chlopak chyba jest leniwy .