Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZłotaStokrotka

BRAK OKRESU I COŚ JESZCZE

Polecane posty

Gość ZłotaStokrotka

Prosze o wyrozumiałość z góry, ponieważ nie znam się na tym aż tak dobrze, a chciała bym żeby ktoś mi doradził, bądź roział moje wątpliwości. Zawsze spóźniał mi się okres, nawet o kilka miesięcy. Ostatnio miałam (znaczy jakieś 3,4 miesiące temu) reguralny okreś 2 razy z rzędu. Chłopak spuścił się w spodnie, gdy się całowaliśmy, chciała bym wiedzieć, czy to może zagrozić ciążą, ponieważ mam wzmożony apetyt, ale chyba nic więcej., Dodam, że jakiś tydzień temu miałam upławy i bóle brzucha (zawsze tak miałam przed okresem). Teraz spóźnia mi się ponad 2 miesiące. Może go nie mam ponieważ za bardzo się stresuje? Proszę o rade, i wyrozumiałość.

Gość MCH
Wg mni epowinnas isc do ginekologa - takie nieregularne miesiaczki moga swiadcyzc o torbielach albo o ciąży! Najlepiej to sparwadz bo moze byc to torbiel

Gość ZłotaStokrotka
czyli jest możliwość, że mogę być w ciąży?

Gość MCH
przez to ze facet podczas całowania spuscił sie w spodnie? raczej nie

Gość ZłotaStokrotka
ah dzięki, teraz tyle się czyta o tych dziwnych zachodzeniach w ciąże, a ja bardzo się stresuje, że jakimś cudem mogło się coś dostać;) dzięki bardzo za info, jak się odwarze , i dalej nie będę miesiączkować, to odwiedzę ginekologa..

A ile masz lat Autorko? Co do ciąży - na 99,99% w niej nie jesteś, ale martwiące są te nieregularne cykle...

Gość xyzxyz
a w jaki sposób miałaś niby zajść w tą ciążę?

Gość ZłotaStokrotka
własnie w tym problem, mam 17 lat (za 2 miesiące) Ginekolog mówił mojej mamie, że to NORMALNE i, że do 17 roku życia występują nieregularne miesiączki. W sumie już chyba wszystkie moje koleżanki miesiączkują odpowiednio, a ja wyróżniam się z tego, że wyglądam jak deska no i ten okres..

To, kiedy Ci się cykl ureguluje zależy chyba też od tego, kiedy po raz pierwszy go dostałaś. Ja np słyszałam o opinii, że powinien się ustabilizować około 20 r.ż. Pocieszę Cię - piersi rosną też mniej więcej do 20 - 22 roku :) Rozumiem również, że nie masz żadnej terapii hormonalnej (np. tabletki anty)?

Gość ZłotaStokrotka
tak nie mam żadnej terapii hormonalnej, nigdy w życiu nie byłam u ginekologa, a pierwszą miesiączkę dostałam jakieś 3,4 lata temu. O ciąże-cud boję się, bo przeraża mnie te moje ciągle obżarstwo. No ale dzięki za pomoc jesteś wielka:):*

No i jeszcze jedno - w wieku 17 lat miałam rozm. A. Teraz jestem dumną posiadaczką C :D Ale i tak uważam, że powinnaś pójść do gina - tak, żeby się uspokoić i wyeliminować jakieś choróbska...

Gość ZłotaStokrotka
Ja mam 65A co doprowadza mnie do szału:) oczywiście dziękuje, do ginekologa pójdę:) dzięki raz jeszcze:*