Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Betty_bo

Wspólny wyjazd

Polecane posty

Gość Betty_bo

No właśnie wybieramy sie razem na urlop.Koszt 2000zł od osoby.Facet zapłacił za siebie i połowe za mnie.Co o tym myślicie?Czy to facet niepowinnien zapłacić całości? Dodam,że razem mieszkamy i obydwoje pracujemy

Gość Betty_bo
Napisze ktoś swoje zdanie?

Gość Luidżi
he he

Gość Betty_bo
luidzi why?

Gość jak masz na imie autorze
:D

Gość NiePrzyzwyczajona
Uważam, że raczej po połowie ale jeśli nie masz kasy to niech stawia o ile to Twój facet nic mu się nie stanie, rzecz wspólna;]

Gość Betty_bo
Ja kasę mam ale myślałam,że to facet finansuje wyjazdy

Gość NiePrzyzwyczajona
Jeśli nic nie mówi na ten temat, że mu coś nie odpowiada to niech stawia widocznie to dojrzały facet i poczuwa się do obowiązku:)

Gość Betty_bo
NiePrzyzwyczajona no właśnie tylko,że on zapłaci za mnie tylko połowe czyli 1000zł

Gość NiePrzyzwyczajona
aj źle przeczytałam. 2 tyś. od osoby oooo to gdzie wy jedziecie?? hmm powiedział Ci, że tylko tyle może zapłacić??

Gość Betty_bo
Jedziemy do Włoch.Ja chciałam tam się wybrać a jemu to chyba jedno Zapłaciłam całość ze swoich bo ja się wyszukiwaniem zajmowałam.On mi oddał 3000zł

Gość NiePrzyzwyczajona
Może nie miał więcej, nie mógł wyłożyć całości bo jest jakiś inny cel. Rozmawialiście o tym?

Gość ttytrtryryrrtr
jak mieszkacie razem, to razem się rozliczacie. dlaczego on ma całość na urlop wydawać a ty miałabyś nie? nie rozumiem dlaczego w ogóle się dziwisz. to wasz wspólny wyjazd i koszty wspólne powinny być, bo przecież to nie jakiś sponsoring, tylko wyjazd 2 osób które razem żyją. dziwna jesteś.

Gość Betty_bo
ttytrtryryrrtr nie jestem dziwna tylko zapytałam.Chciałam żeby wypowiedział się ktoś kto był w podobnej sytuacji

Gość kogo to kurfa obchodzi
noz, nie dosc ze zaplacil za nia tysiaka to tej malo... pojebalo cie? pewnie, niech on wydaje swoja kase na twoj urlop, moze jeszcze na samochod twoj i podpaski a ty swoja bedziesz szastac na przyjemnosci... co za kretynka

Gość Betty_bo
NiePrzyzwyczajona nie pytałam jego bo mi głupio było.Może rzeczywiście powinniśmy razem wyłożyć na ten wyjazd

Gość NiePrzyzwyczajona
Ale jeśli małżeństwem nie są to nie musi równo połowy płacić. Jeśli jemu zależy to zapłaci za całość, jednak ja choćbym była z facetem niewiadomo ile to i tak bym sie starała po połowie(licząc, że powie iż opłaci większą część):P ale bym nie wymagała

to ty z nim jesteś po to ,żeby ci wakacje finansował ? ja bym się źle czuła z tym że ktoś mi sponsoruje urlop ,jak pracujesz to se sama zapłać :-o

Gość NiePrzyzwyczajona
Zapytaj czy to, że wyłożył więcej nie sprawi mu problemu jak nie to niech zostanie jak jest.

Gość tylko 1000zl
za Ciebie zaplaci, biedaczka :O i wszystko co zwiazane z mieszkaniem tez On ma oplłacac???

Gość Betty_bo
Nic mi nie sponsoruje.Jest głową rodziny wiec chyba powinien na nią zarobić

Gość ttytrtryryrrtr
dlatego też mnie dziwi jej pytanie w tej sprawie. powinna się cieszyć, że jej dołożył. ciekawe jak rachunki płacicie ;) pewnie on opłaca wszystko, żebyś ty miała na ciuszki i kosmetyki ;)

Gość NiePrzyzwyczajona
jeśli on to akceptuje to sie niczym nie przejmuj. Jakby mu nie pasowało powiedział by Ci o tym.

Gość Betty_bo
tylko 1000zl -mieszkanie jest moje i na nie nie wykłada

Gość ttytrtryryrrtr
Nic mi nie sponsoruje.Jest głową rodziny wiec chyba powinien na nią zarobić --- hahahaha... skoro oboje pracujecie, to oboje dzielicie się opłatami. To chyba prowokacja. :)

Gość tylko 1000zl
to zanzcy, ze ty płacisz za mieszkanie tak ??? jeśli tak to trzeba było od razu tak napisac

Gość Betty_bo
tylko 1000zl ja robię opłaty a on wykłada na jedzenie Nie mieszkam u niego tylko u siebie

Ja uważam, że każdy powinien zapłacić po połowie. Jeśli go stać. A Was stać. Póki co nie jesteście małżeństwem i nie ma wspólnej kasy.

Gość Betty_bo
podnoszę