Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yugugj

nie mogę schudnąć

Polecane posty

Gość yugugj

Od tygodnia, ćwiczę, biegam, jeżdżę na rowerze(wszystko zajmuje mi ok.2-2,5 h). Jem tylko obiad + jakieś jabłko, czy coś słodkiego, albo jogurt. I w jeden dzień zrobiłam sobie głodówkę. I nic nie schudłam jeszcze. Nie piję w ogóle żadnych słodkich napojów, soków, od dawna piję wodę, herbaty zieloną i czerwoną, to już od lat.

Gość rantes
problem w tym że jesz tylko obiad, powinnaś jeść 5-6 małych posiłków dziennie

podstawowym błędem jest wskakiwanie co chwile na wagę w ciągu doby waga człowieka może się wahać ;) a poza tym po tygodniu efektów może jeszcze nie być

Gość yugugj
up

Gość trusski
kochana ja od piątku schudłam 2 kg... jem adipex

Gość tinka22
tez mialam taki problem :P ale bralam Meridie, przez miesiac -9kg mniej i calkowita zmiana nawykow zywieniowych ;)

Gość Luidżi
za duzo ćwiczysz, mięśnie ważą wiecej od tłuszczu, powinnas mierzyć sie centymetrem

Mogło dojść do zatrzymania wody w organizmie i waga stoi. Mniej drastycznie zaczynaj, a rozsądnie, bo wyniszczysz sobie organizm, a piękna i tak nie będziesz.

Gość yugugj
i dodam, zę gruba nie jestem. Mam 170 cm wzrostu i ważę 57 kg. Ale faktycznie moze przez ćwiczenia na wadze mi nie leci (bo po ubraniach widzę), bo jak kiedyś ze stresu mniej jadłam, nie cwiczyłam, to schudłam w ciagu 3 dni do 53. Ale robię głownie dużo brzuszków. I rowerk + biganie ok. 1h 20 minut i staram się codziennie( w weekend to raczej nie będzie na to czasu). Więc tak 4-5 dni w tygodniu.

Gość yugugj
co źle robię?

o jej a ja tak bardzo chce przytyć,pozdrawiam i trzymam kciuki za każde deko spadku wagi:-D

ale o co chodzi? chcesz mniej ważyć czy lepiej wyglądać? nikogo chyba nie informujesz na ulicy ile masz kg na liczniku a jak wyglądasz- każdy widzi. jak spadają obwody to znaczy że zastępujesz tłuszcz mięśniami. jesz stanowczo za mało, jakieś białko (nie licz jogurtu)? tak jak wyżej ktoś pisał- 5 posiłków z czego 2 to mniejsze przegryzki

Gość yugugj
czyli nie ćwiczę za dużo?

Gość yugugj
up up

Gość yugugj
ćwiczę za dużo czy nie? bo nie chcę mieć grubych umięścnionych nóg, a jedynie ładnie wyrzeźbioną sylwetkę ;)

Gość yugugj

Gość Trener Wellness
Zapraszam na bezpłatny e-kurs ,,Zdrowa Rodzina- Indywidualny Program Ochrony Zdrowia". Można się na niego zapisać na stronie www.1-szy.net/ambasadazdrowia Polecam również moją stronę www.ambasadazdrowia.mycali.biz Razem możemy osiągnąć wspaniałe rezultaty,nauczyć się nowych nawyków żywieniowych,osiągnąć idealną wagę,wyglądać i czuć się wspaniale.

Według mnie najlepszym wyjściem w momencie kiedy ogólnodostępne metody zawodzą jest skorzystanie z rad specjalisty - lekarz, dietetyk, psycholog - czasami to wszystko zależy od naszej psychiki. Ciekawe rzeczy na ten temat znajduje na jednym z likepage na FB: http://www.facebook.com/medlinea?v=app_6009294086 Mają ciekawe informacje na temat żywienia i odchudzania.