Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobyeta

EKSHIBICJONIZM wsrod kobiet ;)

Polecane posty

Gość kobyeta

Zdarzylo mi sie raz na plazy.Wprawdzie byly pustki,a mnie wziela chcica.Nigdy siebie o takie cos nie podejrzewalam,a jednak.Na lawce siedzial dziadek taki ok. 70 lat,ja nieopodal na lawce prostopadlej do niego.Zaczelam sie przebierac.Sciaglam majtki i niby recznikiem sie zawiazalam,ale tak krotko ze bylo wszystko widac.Zaczelam sie schylac do torebki i udawalam ze czegos szukam wypinajac szparke.A w lusterku dyskretnie zerklam i dziadek caly czas sie gapil hehe.Jak juz sie ubralam przeszlam obok niego jak gdyby nigdy nic.Malo mnie nie zjadl wzrokiem ;D Innym razem po calym dniu pracy (pracowalam w domowym biurze takiego kolesia) juz sie nie moglam doczekac az bede w swoim domu i zbrandzlowalam sie pod domem szefa w krzakach.Ale nikogo wtedy nie bylo.Raz w autobusie bylo malo osob,a mialam na sobie obcisle spodnie.I jak usiadlam to tak fajnie szew wszedl w krocze i zaczelam delikatnie sie ruszac ale nie doszlam,bo na ktoryms przystanku wsiadlo sporo osob i musialam przestac.A wy macie jakies przezycia?

Gość exlibris ex
brawo za odwage.wiekszosc exhibicjonistek nie jest tak odwazna jak ty.Wiec nie licze na zbyt wiele wyznan.Chociaz kto wie>?...

Ekshibicjonizm kobicy jest bardziej zawoalowany odmeskiego. Kobiety nigdy nie "idą na całosć"; awsze pokazują niby przypadkiem - jak autorka topiku. Spotkalem się z tym wiele razy. Przypominam sobie sytuację : Naplazy, parę metrów przede mną (bylem z rodziną) leżała pani lat ok. 30-tki w dość skąpym kostiumie. (też z mężem i dzieckiem). Dół (prawie stringi) schowala w rowek miedzy pośladkami i do tego leżąć na brzuchu rozpięła stanik. Z mojej perspektywy wygladalo jakby byla naga!! Patrzylem jak urzeczony ale ze zawsze na plaży mam ciemne okulary udawałem że drzemię. Pani zorientowala się chyba że na nia zerkam i pewnej chwili, jakby nigdy nic, niby poprawiająć, wyciągająć z rowka tyl kapielówek moim oczom ukazała śliczne kakaowe oczko znajdujace się właśnie w tymże rowku!!! Jestem pewien, ze zrobila to celowo choć pozory zostaly zachowane Co dzialo się w moich kapielowkach - mozecie się domyślać Dobrze że leżałem na brzuchu i nie było tego widać!! :D

Gość gooośka
interesujące