Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona12345678910

POLTAX

Polecane posty

Gość ona12345678910

czy mial ktos stycznosc z ta firma??? czekam na zwrot podatku poonad rok oni sobie w kulki leca, ciagle usprawiedliwiaja sie ze to urzad skarbowy wykazuje wyjatkowa opieszalosc:/ czy ktos wogole dostal zwrot podatku poprzez te firme?

Gość Emmett Fitz-Hume
http://pl.wikipedia.org/wiki/POLTAX :) -- 03AHJ_VuvXl_KzJdaFfM6lp8LazHMKqd1iSx3eSO2_R9772WRBYJAbMGcVSax7asC_gz8DmD9iCqvF2ojrwf0wsoM5DuR59jluxyMMJHSOVW_hIc7VlSzL7Rw

ja dostałam po 3 miesacach oczekiwania nie było żadnych problemów

POLTAX to program na jakim pracują osoby w US, a nie żadna firma :o, na zwrot z zeznania rocznego US ustawowo ma czas do 3m-cy, z VZM-u do 6 m-cy.

Gość poszkodowana
Ostrzeżenie dla wszystkich !!!!!!!!!!!! Nie polecam poltax jako firmy, która rozlicza podatek, oni są oszustami !! Wysłałam wszystkie niezbędne dokumenty, wszystko było w porządku, a jak minęło wiele miesięcy wyparli się wszystkiego. Ani nie widziałam dokumentów, ani nigdy nie zobaczyłam pieniędzy !!!!!!

Gość Monia1982 299999
To ja też sie wypowiem , rozliczałam sie przez to biura przez 4 lata i ostatni rok to była porażka na zwrot czekałam ponad rok bo ciągle brakowały dokumanty które ja wysyłam . Prowizje tez mają cholernie dużą. W tym roku rozliczyła sie przez inne biuro , wyszytko było załatwione migiem i listownie i od kwoty 3065 euro , którą wyliczyli mi do zwrotu prowizja za ich usługę wynosi 760 zł :-)

Gość gość
Zmieniaja nazwe na SILDI sa nieuczciwi.

Gość Gazior
Rozliczałem z nimi podatek jakiś czas temu. Ogólnie to firma krzak, która zleca całą robotę innej firmie (przynajmniej tak to wyglądało) CUF z Poznania. Ogólnie mają bałagan, zażądali wysłania oryginału dokumentu z UK, który potem zaginął! Potem sprawdziłem, że innym firmom wystarczy kopia! Na zwrot czekałem ok. 10 miesięcy! Jaja jakieś! Omijać szerokim łukiem.

Gość gość
NIE POLECAM,

Jeżeli chodzi o POl-TAX z Warszawy to ja mam same dobre doświadczenia. Świetna firma. Współpracujemy ze sobą od lat.