Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lsk,dlksldc

Między nami skończone

Polecane posty

Gość lsk,dlksldc

Jutro chce złożyć do sądu wniosek o ustalenie pobytu dziecka przy mnie - matce. Puki co zameldowana córka jest u mojego byłego partnera - ojca. Będziemy mieszkać u moich rodziców. Może mi ktoś pomóc jak taki wniosek mam napisać i gdzie go złożyć, jestem z Wrocławia

Gość lsk,dlksldc
Ok gdzie już znalazłam ale zostaje jeszcze jak to napisać?

Gość o nieeeeeeee
u mnie w gminie dziecko jest medowane od urodzenia w miejscu zameldowania matki , wiec nie wiem dlaczego twoje dziecko jest zameldowane u ojca .

Gość lsk,dlksldc
Mieszkaliśmy razem jeszcze przed urodzeniem dziecka i w tedy w planach byl slub itp... nie widzialam powodu by meldowac dziecko u moich rodzicow gdzie bylam/jestem zameldowana i ja, ja nie zmienialam meldunku ze wzgledu na plany kupna domu i tam dopiero mialam sie meldowac.. czas pokazal inaczej. Znalazalm wniosek o pobyt, o alimenty... nie wiem co jeszcze? Widzenia? Boje się że on kiedys przyjdzie po corke i ja porwie :( Nie wiem co jeszcze w tym napisac

Gość lsk,dlksldc
Aha u nas dziecko nie jest NIGDZIE samo meldowane, przy rejestracji dziecka po urodzeniu pytaja w urzedzie gdzie ma byc meldunek dziecka i tyle

Gość uiuiuuu
Żeby on jej nie porwał musisz mu pozwalać na kontakty z dzieckiem . jak będziesz buntowała ja albo utrudniała spotkania to moze dojść i do porwania. Rozstaliście sie , trudno . Ale nie pozbawiaj dziecka ojca .