Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pierdziele no żesz w morde

Przejebane z BYŁYM ! :D

Polecane posty

witajcie ziomki, jestem max pojebana. zerwałam z kolesiem pół roku temu on mi zarzucał że chodzi mi tylko o seks. Byłam nim zainteresowana dwa lata i to wręcz ja starałam się o niego. Zakochał się. i to na całego. ja mniej. on twierdzi że służył mi tylko do jednego i to go boli że tak było... w pewnym sensie ma rację ale nie do końca. po prostu był mega silny pociąg fizyczny i nie chciało mi sie z nim gadać o pierdołach. może go nie kochałam. trudno mi stwierdzić. On teraz ma do mnie wielki żal że potraktowałam go przedmiotowo. Wręcz nie znosi mnie. mamy praktycznie zerowy kontakt, ostatnio się odezwalam to był niemilły.. nie chcę z nim być, jest żałosny, wiele razy to pokazał, ale pewnie dlatego że kochał... ale nadal czuję do niego ten silny pociąg fizyczny..... nie wiem co to jest ,ale no jeszcze tak nie miałam

więc ,nie pozostaje Ci nic innego jak spotkania/związek bez zobowiązań (wiadomo w jakim celu) :p

tyle że on nawet nie chce ze mną gadać bo się czuje bardzo zraniony. on też mi zrobił wiele świństw, ale jakoś ja sie w ogóle nie gniewam :D po co :D

Gość na taki pociąg najlepsza jest
palcówka, pozatym ogarnij się, przecież go nie kochasz, zmień pociąg :P

Gość przejebane być przystojnym
heh... miałem bardzo podobną sytuację... wręcz analogiczną sytuację

To mu powiedz ,że chcesz się spotkać na sex .A jak mu nie pasuje to se znajdź innego który Cie pociąga ...:)

przejebane być przystojnym - a Ty byłeś na moim miejscu czy na jego miejscu? słuchajcie, ja nie szukałam sobie faceta na seks, tak wyszło że ten konkretny mnie intrygował dość dlugo.. potem przeraziło mnie jego uczucie.. chciałam się wycofać ale to trwało bo jak go widziałam, płonęłam z pożądania :o

Gość taaaaaam
a ile macie lat??

najgorsze jest to że on mi pisał nawet jakiś list, w którym mówił o uczuciu, miłości itd. a na mnie nic nie działało tak, jak jego przewrotny uśmiech, żart, śmiech... po co tracić czas z takim na pisanie listów :D j... mam go serdecznie dość, jest nieudacznikiem ale nie w sypialni :D

ja mam 23 a on ma 38

Gość przejebane być przystojnym
ja byłem na jego miejscu.... też kochałem... a ona najwidoczniej troche mniej... i przyznam szczerze też mnie wpieniała kiedy chciała się TYLKO bzykać...

Gość rtytrytryryryytry
ja w ogóle nie wiem o co tej lasce która temat założyła chodzi. nie chce z nim być, nie utrzymują kontaktu, więc o co chodzi?