Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pabloo221

ratowac czy odpuscic??

Polecane posty

Gość pabloo221

zniszczylem swoj zwiazek,... po 4latach zdradzilem... wybaczyla mi nie docenilem.... wypisywalem do innych.. teraz ona juz mnie nie chce....choc nadal kocha.. zwiazek trwal 7 lat... dzis zaluje... ona powiedziala ze nie ma to uz sensu po tym wszystkim ale zawsze bede dla niej kims waznym kocham ja... nie chce jej stracic.. oczy ie otworzyly jak stracilem..;(

Gość wydaje mnie sie
a po tej zdradzie oczy ci sie nie otworzyly???

Gość miłośnik martenzytu
odpuść

Gość pabloo221
otowrzyly ale znowu spapralem... tyle ze idiotycznymi pisaniem do dziewczyn przez intenet... czlowiek glupi byl i nie dojrzal..!!!!!!!

Gość miłośnik martenzytu
nie zachowuj się jak baba

Gość pabloo221
a kto sie zachowuje... stray nie jestem taki ze a tam zrobilem to leje na nia.......zasralem sprawe i chce to naprawic.. bo kocham.. lecz nie wiem jak naprawic

Gość miłośnik martenzytu
"naważone piwo spiję za karę" znasz to 1. "bo kocham" - słowa nic nie kosztują, to jak kochasz pokazałeś wcześniej 2. nawet jeżeli laska wróci, "rysa" pozostanie 3. zachowujesz się jak baba bo nie potrafisz sam tego rozegrać i podpierasz się zdaniem obcych ludzi

Gość pabloo221
czaje czaje,,,,,,,,,,, o mowisz ze odpuscic..... tyle ze masakre mam wglowie.. i nie umiem jej przestac kochac!!!!!! nie chceja zadreczac smami... ani teelfonami... chyba lepeij jak odpocznie od tego,..... i moze cos przemysli...

Gość kurwiarzuuuuuuu
kochałes i zdradzałeś?:P a to ciekawe:P

Gość wydaje mnie sie
sluchaj jakbys po zdradzie bardzo zalowal to bys nie robil glupstw. widzisz takie niby nic, a zraniles ukochana poraz kolejny... juz nigdy ci do konca nie zaufa chocby bardzo chciala i chocbys juz byl "grzeczny" lepiej daj spokoj dziewczynie bo zatruwasz jej zycie- doslownie...

Gość esteeeeeee
trudno, masz nauczke na cale zycie ! dobrze Ci tak !!! trzeba szanowac swoja 2ga polowke, a nie !!! teraz jeszcze niech cie jakas babka zdradzi - bedziesz mial juz calkiem za swoje ! a od tamtej kobiety sio !!! zdrady sie nie wybacza !!! nie i juz!!! to koniec !!!

Gość miłośnik martenzytu
"chyba lepeij jak odpocznie od tego,..... i moze cos przemysli..." tobie też by to się przydało :)

Gość pabloo221
no mi juz to sie przydalo i uswiadomlo co zrobilem... szybko zrozumialem jak mozan spieprzyc przez glupote... madry czlowiek po szkodzie... wnioski wyciagniete lecz za pozno chyba juzz;/

Gość miłośnik martenzytu
"tego kwiatu jest pół światu" głowa do góry

Gość pabloo221
taaakk tyl e ze jak sie zrozumie kgog sie kocha to nie jest tak latwo poszukac....... rozumiesz....nie ma sie na to ochoty teraz.. i watpie czy kiedys bede mial... bo zasralem wszystko i nie moge spojrzec sobie w twarz...

Gość helmut weg
sam przewaliłeś sprawę to wypiepshhhhaj z kafe.na takich idiotchooooof brak czasu!!!!puścileś się i co? wybaczenia chcesz? zdrada psychiczna bardziej boli

Gość helmut weg
czy może tfojjjjja głowka mamy pogłaskać,tylko nie wiem która?

Gość miłośnik martenzytu
ochłoń człowieku twój mózg reaguje teraz jak pijak na odwyku, to normalne nie jesteś w tym momencie obiektywnie ocenić sytuacji bo masz mętlik w głowie. emocje nie są najlepszym doradcą za rok spojrzysz na to inaczej

Gość pabloo221
najpierw trzeba dozyc tego roku........ no fakt emocje sa tyle ze z dnia na dzien wieksze... zamaist mniejsze........ nie mowie gdybym mial ja gdzies to pewnie bym to olal.. ale nie jest tak i teraz beznadziejnie sie czuje........ nie chcialbym zeby gdyby doszlo do widzenia sie postrezgala we mnie tylko tego zlego co jej krzywde wyrzadzil...;/

Gość miłośnik martenzytu
na to już nic nie poradzisz ps. ile masz lat?

Gość pabloo221
25...

Gość miłośnik martenzytu
to szybko ci przejdzie. chyba że jesteś "nieuleczalny romantyk" trochę mi cie żal bo też za młodu tak "stękałem" ale brat mnie szybko postawił na nogi :)

Gość pabloo221
ojj wlasnie szybko nie przejdzie... wiesz to co jest w srodku to nie da sie tego oszukac... a szukanie kobiety nastepnej na sile tez nic nie daje... nawet po czaisie.......jak to jest polak madry po szkodzie...;/

Gość miłośnik martenzytu
a skąd to niby wiesz? byłeś już tylko w takiej sytuacji? posłuchaj. swego czasu (daaaawno temu) laska przywaliła mnie po rogach. też miałem takie rozkminy, chciałem wybaczyć, ciągnąć to dalej, starać się itp (jak to zakochany nastolatek). ona chciała być ze mną przepraszała i inne bzdety. na szczęście był ktoś kto mi przemówił do rozumu i wiesz co, 1,5 miecha i byłem "zdrowy"

to juz masz pozamiatane.....twoja przyszlosc tylko na kafe!! duzo tutaj kobiet i podlotkow.....dasz rade,w koncu masz juz trening:P

Gość pabloo221
nie bylem.. ale ja wiem co czuje do niej.....a do innej to juz nie bedzie to...... teraz ona chyba poznala jakiego kolege niby... ale czuje ze tylko mi tak mowila... z reszta napisal mi smsa " bede znim robila to co ty kiedys z tamta.."...wypomina mi teraz to co ja boli... choc od 4 dni juz wogole nie pisze.... to mnie boli... ze znalazl sie lepszy koles.. ale ma do tego prawo bo ja skrzywdzilem... szanuje to... lecz wiara i nadzieja mnie nie opuszczaja... ;/

Gość miłośnik martenzytu
"lecz wiara i nadzieja mnie nie opuszczaja" łoo kurfa, ale górnolotny frazet :P (bez obrazy) swoja drogą laska fajnie cię pojechała kup flaszkę i napij się tu masz wyszukiwarkę sklepów nocnych --> http://www.popiliby.pl/

Gość pabloo221
no poisnela mi... chcialem cos odpisac ale sie powstrzymalem lepeij...;/.... lipna sytuacja......... beznadziejna raczej....

Gość miłośnik martenzytu
dobra, starczy tego użalania :) dobranoc

Gość helmutowa weg
miłośniku martenzytu,jestem inkrustacją agatową,co ty na to?