Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale78

czy kobiety lubią zdradzać

Polecane posty

Gość Ale78

Ciekawe jestem czy są kobiety które kręci zdrada, świadomość oddanie się obcemu facetowi mimo że mąż czeka w domu i nic nie wie.. zakazany owoc. Jestem ciekaw czy kobieta tak może do tego podchodzić.., wiem - hamskie pytanie ;) Grzecznie proszę o ograniczenie bluzgania i trolowania.

Gość kup pan cegłę
Nie, tylko facetów to kręci. A ty M, obyś cierpiał nadal.

Gość ABC_szczera kobieta
Tak - pewnie w takim samym stopniu jak mężczyźni chociaż pewnie bierzemy sobie z takich "poza związkowych" relacji inne przeżycia niż Wy Drodzy Panowie. Co nas kręci? - to, że to jest zakazane a przez to podniecające, inne niż "w standardzie", że ma się "niecodzienne ciarki" na ciele. Nawet jeśli seks w związku jest na poziomie celującym - zdrada daje coś pasjonującego. Te "mądrzejsze" potrafią oddzielić emocje od faceta, który jest ich źródłem - starają się ograniczyć wtedy zaangażowanie emocjonalne. Te pozostałe ślepo "zakochują się" w drugiej stronie i liczą na coś więcej niż seks i tymczasowe "miziania". Później mocno przeżywają, że nic z tego i wracają "z podkulonym ogonem do partnera". Te "mądrzejsze" są bardziej perfidne i są nastawione na czerpanie z niecodziennych przeżyć dając sobie pewne doświadczenie do których często wracają myślami - ale bez wyrzutów sumienia - raczej z pasją. Bez ocen - w każdym z nas, niezależnie od płci, siedzi "zwierzę" i rzadziej lub częściej z nas wychodzi...

...bo też tylko bohaterowie bajek dla dzieci są biali lub czarni w życiu od groma jest odcieni szarości, chociaż mało w nim barw

Gość nieznany
nie wiem co jest podniecajacego w oszukiwaniu ukochanej osoby i swiadomosci ze sie ja wlasnie krzywdzi w najpodlejszy z mozliwych sposobow to jest "madrosc"? swiat oszalal a "szczera" zamien raczej na "psychopatyczna" serio, bez zlosliwosci

Gość a ja tako sobie o tym myślę
Moim zdaniem (czyli kobiety) dziewczyny zdradzają przede wszystkim gdy: 1. Chcą się zemścić na mężu, który nie dba dostatecznie o ich uczucia 2. Z mężem nie wiedzą co to orgazm 3. Mąż nie daje im oparcia. Tak, kobieca zdrada zwykle jest wymierzona w mężczyznę, nawet jeśli miałby się o tym nie dowiedzieć. Prawie zawsze oznacza, że ją zawiódł.

Gość czyli jak
kobieta zdradza - wina faceta facet zdradza - wina faceta ? :D no ladny ten wasz kolorowy swiat, trzeba przyznac, wy nigdy winne nie jestescie :D

Gość anonim_nie_gal
zaawansowana, ale to co kucają nie zrozumieją

Gość gość
Jeżeli kobiety nie lubią zdradzać to z kim faceci zdradzają nie rozumiem , sami ze sobą

Gość sgrhtrtrhrhtrht
lbjygyfvyu

Gość sgrhtrtrhrhtrht
dziwne ze kobiety zawsze czują się takie święte-a tak samo lubią zdradzać jak faceci. większość zdradza fizycznie-a każda zdradza emocjonalnie podkoc**jąc się w jakimś frajerze z pracy z dobra bajera co by ja tylko wyd*pczyl

Gość gość
faceci to maja fajnie -musza zdobyć ,starć się, zabawiać, utrzymywać, reprezentować poziom by mieć kobietę a ona i tak nie obdarzy go uczuciem bo wzdycha do innego

Gość gość
faceci to maja fajnie -musza zdobyć ,starć się, zabawiać, utrzymywać, reprezentować poziom by mieć kobietę a ona i tak nie obdarzy go uczuciem bo wzdycha do innego

Gość gość
zdradzam tylko gdy ktoś zawiedzie ,inaczej jestem jak piesek,nie lubie zdradzać,otwarcie mowie zawiodles i licz się ze wszystkim a co dalej już nie mowie

Gość gość
i nigdy nie chodzi o ciało tylko o emocje,moje

Gość gość
nie wiem, czy 'lubią' to dobre określenie. osobiście nie lubię - zdrada to nie jest coś, czego świadomie szukam i chcę zrobić. łączy się z poczuciem winy i innym ogromnym balastem. ale na pewno jest coś podniecającego, ekscytującego w zakazanym owocu itd. każdy, kto ma za soba takie doświadczenie wie, że seks na boku smakuje zupełnie inaczej niż seks w związku. czy lepiej? chyba nie... inaczej. bo jednak dopiero w związku to jest prawdziwa, głęboka intymność. w kazdym razie, 'lubią' to złe słowo moim zdaniem. ale nie da sie ukryć, że jest w tym coś pociagającego. (większośc normalnych osób jednak nie ulegnie tej pokusie, jeśli w związku wszystko jest ok)

Gość gość
A Czy ty zdradzials?

Gość gość
"zdradzam tylko gdy ktoś zawiedzie ,inaczej jestem jak piesek,nie lubie zdradzać,otwarcie mowie zawiodles i licz się ze wszystkim a co dalej już nie mowie" Roocham takie jak Ty zawiedzione mężatki, co one wyrabiają to mała bania, seks bez zabezpieczenia chcą nagminnie, a nawet takie cyrki odwalają, że po spuście w ustach napitalają do męża całować go - to taka forma zemsty na mężu, aby miał kontakt z nasieniem innego samca -tak mi opowiadają.

Gość gość
jesteś jak piesek? pieski lecą za każdą i na każdą suczkę z cieczką Jeśli taka właśnie jesteś to nie wiąż się z nikim i nie krzywdź.. ludzie w większości różnią się jednak od piesków

Gość gość
Ja nie zdradziłabym w odwecie za zdradę, nie zniżyłabym się do poziomu zdradzającego tchórzliwego ścierwa ale kop w zad gwarantowany :)

Gość gość
Jestem w związku 10 lat - 2 lata po ślubie. Myślę że nigdy nie zdradze męża. Na innych facetów nawet nie patrzę. I nie dlatego że jestem szaleńczo zakochana, motylki w brzuchu i zawroty głowy na jego widok tylko dlatego że jestem lojalna i szanuje swojego męża. Kocham go miłością dojrzałą. Jest moim przyjacielem i powiernikiem. Dzielimi razem wiele zainteresowań. Rzadko się nudzimy razem . Nawet gdyby on mnie zdradził lub zranił w inny okrutny sposób: nie zdradziła bym go z zemsty. To do niczego i tak dobrego nie doprowadzi. Zresztą nie potrafiła bym się tak mścić: to ponizajace takie upodlenie i zeszmacenie kobiety. Poz tym obcy faceci mnie tak jakby ,,brzydzą,,. Ja bym się od wszystkiego ,, odcięła,,. Wyjazd np w góry i chodzenie po tatrach( uspokaja mnie to ogromnie i pomaga zebrać myśli) sport: rower i bieganie, cztanie. Moja samotnia i 4 ściany. To to co bym zrobiła. No i definitywne rozstanie. Raz zerwane zaufanie nie byl by w stanie naprawic. Byla by rozpacz, zal i smutek. Ale czas czas czas płynie leczy rany. No i wolala bym byc sama po tym wszystkim. Nie chciala bym wchodzić w nowy zwiazek. Wolala bym inwestowac w siebie i swoje pasje. Nie pociaga mnie szukanie, poznawanie, randkowanie itd z innymi. Męczy mnie to, takie staranie się na siłę żeby kogoś znaleźć. Po co? Wolę spokój i samotność

Gość gość
są kobiety które zdradzają dla sportu,z zemsty i innych egoistycznych pobudek,są tez takie które zdradzają bo sie czują samotne nieszczęśliwe zaniedbane a nie zawsze potrafią odejsc

Gość mimo wszystko moralna
nie nie lubie zdradzać chociaz kilka lat temu mi sie zdarzyło ,mój partner nie był dla mnie dobry,czuły,opiekunczy,nie interesował sie mną wiec po kilku latach trwania w wiernosci zaczęłam tego szukać u innych,miałam dziecko wiec nie mogłam od

Gość gość
kobiety kochaja zdradzac. Kazda jest taka puszczalska.! Tylko chca byc uwazane za cnotki.