Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale78

czy kobiety lubią zdradzać

Polecane posty

Gość mimo wszystko moralna
potem przyszło opamiętanie,wyciągnęłam wnioski i nie spotkałam juz sie z innym męzczyzną mimo tego ze mój partner tez był kiepski w seksie,nie mam zdradzania we krwi,w zyciu szukałam uczucia,czułosci,docenienia mnie

Gość zdradzam i co z tego
tak,lubie zdradzać bo faceci to chuje,kiedys byłam im wierna uczciwa ale oni nie potrafili tego docenić,ranili ,oszukiwali,pogrywali sobie ze mną,teraz robie to samo z nimi,stawiam tylko na seks i własną przyjemnosc,stałam sie wyrachowana i egoisty

Gość gość
zdradzam i co z tego dziś Wybieralas roochaczy bad boyow a teraz jestes taka sama i ranisz porzadnych mezczyzn, ktorzy potem mozliwe, ze stana sie takimi samymi gnojami jak ty teraz.

Gość mam swoje zasady
byłabym zdolna do zdrady gdyby mój partner długo mnie nie szanował,musiałby mnie wiele razy zranić,oszukać czy dopuszczać sie złego traktowania,wtedy nie widziałabym sensu bycia wierną ale nie zdradzam ot tak z błahych pobudek

Gość zdradzam i co z tego
a kto powiedział ze zdradzam tylko porządnych?sypiam z tym na kogo mam ochotę,mam jedną zasadę :nie angazować sie,prowadze perfidne gierki,potrafie rozkochać tez tak jak piszesz bad boyów

Gość gość
Potrafisz rozkochać? O kochaniu i rozkochaniu bladego pojęcia nie masz

Gość gość
nie zrobiłabym świnstwa męzczyznie który by mnie szanował i troszczył sie,dbał o mnie i kochał,nawet gdyby miał problemy jesli chodzi o te sprawy

Gość gość
I.Wrzosek