Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka-Se-Baba

Adres IP

Polecane posty

Gość Taka-Se-Baba

Mam pytanie troche nietypowe Gram w jedna grę przeglądarkowa i ktoś włamał się na moje konto. Czy moge to zgłosić na policję i czy ktoś mi w tej sprawie pomoże, czy zgarną tego kogos i czy będa mu groziły jakies konsekwencje? chodzi tylko o to, że ten ktoś sprzedał całe "wyposażenie postaci" piszcie w tym temacie

Gość ladaco
tu pełno nietypowych pytań

Gość Taka-Se-Baba
odpowiedzcie mi proszę :(

Gość ladaco
będziemy sie starali.

Gość możesz zgłosić
wbrew pozorom jest to nagminne w sieciówkach ,do 5 latek za włamanie grozi,admin gry bedzie musial udostepnic ip ,to jest do załatwienie ,mnie sprawdzili na policji jak miałam włamanie ,bardzo fajnie sie gadało i sa kompetentni

Gość Taka-Se-Baba
tak ale będą jakieś konsekwencje dla tego gościa? żadnej krzywdy nie wyrządził tylko sprzedał zapasy trunków i wyposażenie postaci tylko tyle ani jakichś obraźliwych tekstów czy coś nic poza mną i zaufanym kumplem miała jeszcze hasło jedna osoba i podejrzewam właśnie tę osobę bo to ona miała hasło

Gość możesz zgłosić
to po co zglaszac chcesz? opierdol goscia i tyle ,sama nie wiesz czego chcesz

Gość gggggggggjjjjjjjjjjjj
wpierdol mu w realu,cioto jedna,a nie gliniarzom bedziesz dupe zawracal

Gość novack
przecież gliniarze Cię wyśmieją jak im to zgłosisz... zbyt niska szkodliwość społeczna czynu

Gość dramat młodego pokolenia
włamanie na grę w necie jezu postawić na nogi CIA, KGB, MPK MPO, PKS, PGNiG, TPSA, RWPG, ZOMO, FBI KORBA :)

Gość ciekawe jest to
co pomoze administracja?

Gość Taka-Se-Baba
proszę was pomóżcie mi

Gość barabara bara
nie udostępniaj haseł następnym razem ,a tej osobie powiedz ze wiesz ze to ona Zalezy czy chcesz by ktos poniósł konsekwencje czy nie ,ale skoro sama podałas hasło , to nie wiem czy ktoś bedzie się chcciał tym zajmować Zmien hasło , nikomu nie podawaj ,a tej osobie powiedz prosto w twarz co myślisz

Gość dasdadas
JA BYM ZGŁOSIŁA NA POLICJE, nie wazne czy zrobił ci cos z postacia w grze czy nie. bedzie odpowiadał juz za samo to ze włamał ci się na konto. jelsi ci zalezy i chcesz cos zdziałac zgłos na policję.

Gość no to pewnie ta osoba której
podałaś hasło. myślisz, że ktoś to potraktuje poważnie? zmień hasło i opieprz tego kogoś

Gość dasdadas
oczywiscie ze potraktuje powaznie. takie rzeczy sa karane, tak jak włamanie na poczte czy na konto gg.

Gość barabara bara
pewnie ci chodzi o upewnienie się ,ze to włąsnie ta osoba Napisz do administratora , opisz sytuacje , moze poda ci IP

Gość Taka-Se-Baba
chodzi mi tylko o to jak zareaguje policja i czy będa się tym zajmować? bo w sumie to hasło do konta ta osoba dostała ode mnie :(

Gość krokodylica
Daj kuzynce klucze do mieszkania, a potem zgłoś na policję, że ktoś spał w Twoim łóżeczku i jadł z Twojej miseczki. :D Tak poważnie, to... zmień hasło i nikomu nie dawaj.

Gość abrakadabrabec
aa no to policja pewnie nie wiele zrobi. to tak jakby ci ukradli samochód bo zostawiłas kluczyki w srodku. no ale spróbuj. tylko ze jak im powiesz ze ktos ci sie włamał na konto oki, przyjmą zgłoszenie, jak powiesz zedałas temu komus hasło to cie wysmieja. radze przebolec strate i byc madrrzejszym na przysżłośc.

Gość Taka-Se-Baba
a mogę nie mówić tego Policji? czyli zataić to?

Gość krokodylica
Zataić? I żyć z brzemieniem tajemnicy do końca życia? I bać się, że się wyda? No nie wiem. Ja nie potrafiłabym udźwignąć takiego ciężaru. :D

Gość Taka-Se-Baba
Chyba nie wykryją tego że zatajone???