Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autostop1987

AUTOSTOPEM??

Polecane posty

Gość autostop1987

W PT WYRUSZAM W PIERSZA PODRÓŻ AUTOSTOPEM. KTOŚ MA DOŚWIADCZENIA ZWIĄZANE Z TĄ FORMĄ PODRÓŻOWANIA??

Gość Obiektywna1234
Tak mam. Kiedyś jak wracałam z pracy, zabrałam zakonnice z drogi i odwiozłam ją całą, w jednym kawałku, zdrową i nie naruszoną na dworzec. Ale Ty możesz nie mieć tyle szczęścia co ta zakonnica...

Gość autostop1987
JADE Z KOLEGĄ

Gość Obiektywna12
Kochana ja tyle się już w życiu rzeczy nasłuchałam, naoglądałam, że nawet jak haremem pojedziecie to może się Wam coś stać! ja bym się nigdy nie odważyła i dlatego odradzam!!

Gość autostop82
przejechalam cala europe stopem z moim facetem, naszym przyjacielem i bratem. bylo nas 4 wiec kiepsko ze stopem a udalo nam sie dojechac do marsylii i spowrotem za 50euro w kieszeni z wielkimi plecakami pelnymi konserw i zupek chinskich. zdazalo nam sie namiot na dziko na czyims podworku o 2 w nocy rozbijac, czasem zeby doejchac musielismy sie rozdzielac na dwie dwojki bo ciezko o transport 4 osob z plecakami ze stelazem. my nawet butle gazowa tachalismy. czesto tirowcy nas podrzucali. poznalismy mase ludzi, wyszalelismy sie, nie wydalismy kupy kasy i mamy wspaniale wspomnienia. polecam!!

Gość autostop1987
no ja planów nie zmieniam. poki co francja- lazurowe wybrzeze, ale kiedys (moze niedlugo) chce dalej:)) nie boje sie:)

Gość autostop82
no my wlasnie glownie przez francje, pamietaj tylko ze francuzi nie maja w zwyczaju stopa, czesto jak machalismy to oni nam kcika pokazywali ze"okey,okey" smialismy sie. poza tym na autostradzie dogaduj sie na takie odleglosci zeby nie ugrzezc na jakims autostradowym skrzyzowaniu skad nikt cie nie mzoe zgarnac bo zakaz zatrzymywania na poboczu. aha, po autostradzie i drodze szybkiego ruchu nie mozna chodzic po poboczu-nas zandarmieria uswiadomila i podwiozla w bezpieczne miejsce :)

Gość PZU normalnie
jak pasożyty, niech inni tankują i płacą za wasze podróże...jeszcze czego?

Ja podrozowalam duzo stopem, ale nigdy w Polsce. Wlochy, Holandia, Niemcy, Australia... ah.. Bardzo milo wspominam kazda podroz, nigdy nie mialam zadnych nieprzyjemnosci. Czasem sama, czasem z kims. Uwazaj, do kogo wsiadasz. Jedziesz z kolega? Bezpieczniej.. Powodzenia!

Gość Złośnica 128368*
Ja po polsce kiedyś podróżowałam stop na woodstock i tego typu imprezy i baaaaaardzo miło to wspominam. Zawsze patrzyłam na mordke ludzi któzy zabierają, jak coś mi nie pasowało to nie wsiadałam.