Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos tak ma masakra

katar od wilu miesiecy ,non stop-co to moze byc?

Polecane posty

Gość ktos tak ma masakra

Gość ej powiedz
alergia???

Jeśli katar trwa tak długo to raczej na pewno jest to alergia. Powinnaś jak najszybciej zgłosić się do lekarza. Nie leczona potrafi niesamowicie utrudnić życie a co gorsza pogłębić się. Nie zwlekaj. Każdy dzień jest ważny

Gość czerśnia123abcd
katar sienny albo alergiczny

alergia, katar alergiczny może trwać nawet cały rok, wiem bo jestem alergikiem no chyba że jest zielony i zatoki bolą to nie

Gość panizalergia
ja też uważam, że to może być jeden z objawów alergii. Na stronie alergianapylki.pl znajdziesz też inne objawy, które występują przy alergii. w każdym razie polecam wizytę u lekarza, najlepiej alergologa i zrobienie testów. Alergii nie należy bagatelizować, bo nieleczona może się przerodzić w astmę, albo ciężkie schorzenie płuc.

Gość spróbuj...
jeśli to typowy katar z powodu wirusa kataru, to spróbuj płukać nosogardło roztworem soli, azulanu i dentoseptu. Technika płukania: rozwór wciągać każdą dziurką nosa osobno, aż poczyje się roztwór w buzi. W diecie używać dużo czosnku, oczyszczać organizm z toksyn, proadzić zdrowy tryb życia. Szczegóły pod nw. linkami: www.vademecum.zdrowia.prv.pl http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263

Gość spróbuj...
a jeśli to inna forma kataru, to płukanka nie zaszkodzi a może faktycznie pomóc.🖐️🌼