Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona na maxa 24

Ale się wkurzyłam...- Czy słusznie?

Polecane posty

Gość wkurzona na maxa 24

nie podoba mi się to,że mój chłopak ma kolezankę która była kiedys striptizerką, jak się dowiedziałam,że była na imprezie na której on był to w końcu mu to wygarnęłam,nakrzyczałam strasznie że mi się to nie podoba i że wolałabym żeby miał 'normalne' kolezanki a on powiedział,że jego nie obchodzi czym ona kiedyś była. Ale mnie tym wkurwił, powiedziałam baranowi że dopóki jest ze mną to mnie obchodzi z kim on się zadaje. I cisza... przesadziła? czy powinnam coś dodać powiedzieć że sobie nie życzę takich 'koleżanek'? dodam że nie chodzi o sam fakt tego że była striptizerką ale widziałam kiedyś jak zapraszała go na imprezy ale beze mnie więc sie poczułam okropnie bo dobrze wie że jest e mną od 3 lat, on jej powiedział że jedzie do mnie bo się ze mną umówił więc był fair ale on odpowiedziała że 'bo co bo strzeli focha?' i to o mnie, podłe kurwiszcze

Gość erfhy
szlusznie ,slusznie (oczekujesz poklsaku) a teraz spierrdalaj

Gość
powiem tak: odpierdol sie od niego

Gość to jestem jaaaaaa^^^^^^^aaaaa
Luidżi 3 czy ty na kazdym topicu musisz sie zawsze wypowaidac i to w taki chamski sposób???? jesli cie nie obchodza czyjsc problemy to poprotsu nie wchodz i nie komentuj!!!!!!!!!!!!!! nudne to juz sie robi- chyba cie los skrzywidzil i sie wyrzywasz na wszystkich

Gość wkurzona na maxa 24
nie mam wyrzutów ale boję się o to co dalej? nie wiem czy awantura mu wystarczy czy jakoś jeszcze dać mu do zrozumienia że nie będę tego tolerować i dowiem się o jakimś spotkaniu to wypad on twierdzi,że za 3 tygodnie i tak się wyprowadza z akademika i jej nigdy nie zobaczy bo mamy mieszkać w innym mieście ale mam wątpliwości, nie wiem czy będę potrafiła mu ufać bo póki co mam ochotę sprawdzić jego komórke i gg czy faktycznie on ją ściągnał na imprezę i kłamał czy nie, jak uważacie? nie chcę żeby mój chłopak zadawał się z takim barachłem które słynie z 'lekkiego' trybu życia, juz nawet nie chodzi o zdradę ale przeszkadza mi że mój chłopak miałby się z kimś takim zadawać bo ona kiedyś była kim była a teraz jest informatykiem....czyzys a na prawo i lewo się przechwala że była pożądaną przez wszystkich striptizerką i opowiada taki głupoty głupia kurva żeby się przypodobać naiwnym facetom

Gość Obiektywna1234
bardzo dobrze zrobiłaś, że zareagowałas na tę sytuację..oczywiście popełniłas jeden błąd, malutki ale istotny dla całej sprawy..zareagowałas zbyt emocjonalnie i nerwowo! Powinnas porozmawiać z nim spokojnie, jak zrównoważona kobieta a nie jak wkurzona, zazdrosna laska!:)

Gość wkurzona na maxa 24
wiesz spokojnie już próbowałam,powiedziałam mu kiedyś spokojnie że jak go kręci to ja nie chcę mieć z tym nic wspólnego ale potem widziałam jakies linki na gg z muzykę, nie rozmowy tylko jakies linki bo chodzą razem na zajęcia ale poza tym żadnych sms itp a teraz podobno to nie on ją ściągnął na imprezę tylko tam później doszła (bałam się że on ją zaprosił bo kiedyś jakiś rok dwa temu widziałam jak przez gg zapraszał ją do swojego pokoju kiedy pili z chłopakami a to taka latawica że przyjdzie zawsze)

Gość Obiektywna1234
A dlaczego Ty nie chodzisz z nim na te imprezy??:) przecież to Ty jesteś jego prywatną dziewczyną:)

Gość wkurzona na maxa 24
bo ja miesiąc temu skończyłam studia i nie mieszkam tam,wróciłam do domu a on ma wyprowadzić się za 3 tygodnie stamtąd i potem mamy razem szukać mieszkania w zupełnie innym mieście, ale teraz nie wiem czy się nie wstrzymać? nie chcę histeryzowac bo niby nic się nie stało ale nie wiem czy mogę mu ufać skoro on nie widzi w tym nic złego:o nie wiem czy mnie zrozumiał czy nadal będzie z nią utrzymywał kontakt choćby przez gg, kolezanki ok ale nie takie, które robią mi koło pióra nie znając mnie

Gość Obiektywna1234
Hmm...analizując zachowanie Twojego faceta, to przed podjęciem tak ważnej decyzji jak wspólne zamieszkanie, radzę Ci sprawdzić (dyskretnie lub otwarcie) czy On ma wobec Ciebie poważne zamiary, żeby potem nie było, że On bawi się sam, poznaje nowe koleżanki, a Ty siedziesz w tym wspólnym domku, samotna... Co do rozmwoy, to może powiedz mu, że chyba dla niego jesteś ważniejsza od jakieś laski co umie tylko du.. ruszać i niech zerwie z nia kontakt!!

Gość wkurzona na maxa 24
co do zamiarów wobec mnie to nie mam wątpliwości. Nie moge mu przecież zabronić z nią kontaktów a pasowałoby:o on nie jestem typem balowicza, jak raz na kilka m-cy wyjdzie z akademika do pubu to cud, ja po prostu nie chce żeby utrzymywał z nią kontakt, a juz na pewno po wyprowadzce stamtąd. Powiedział,że się wyprowadzi i juz nigdy nie zobaczy ale nie wiem czy powinnam cos jeszcze mu powiedzieć? że jak się dowiem że jednak to się wyprowadzę albo żeby na mnie nie liczył? czy lepiej już nic nie mówić

Gość wkurzona na maxa 24
nikt nic?

wiesz, chyba nie do końca jest u moich poprzedników opisane to o co Ci chodziło. A przynajmniej takie mam wrażenie. Wiesz, to co robiła ta panienka to tak naprawdę jej sprawa. To, ze jest jego znajomą - trudno. Twoją zazdrość rozumiem, ale chyba trochę źle to powiedziałaś swojemu chłopakowi. Czy nie chodzi Ci bardziej o to, w jaki sposób ona traktuje to, ze jest on związany z Toba od 3 lat a ona traktuje go jak wolnego? Dziewczyna widocznie ma na niego ochotę i traktuje Ciebie jak powietrze (delikatnie rzecz ujmując). Powiedz facetowi, ze nie podoba Ci sie to jak ona sie zachowuje wobec niego, że Ty z nim jesteś i że to co ona robi jest chamskie. Może jemu pochlebia to zachowanie, ale jest nieeleganckie wobec Ciebie.

Gość wkurzona na maxa 24
ja to wiem, ale on nie wie że ja widziałam to co do niego pisała z tymi zaproszeniami na imprezy że tylko jego a o mnie ani słowa więc nie mogę się wsypać.Nie wiem czy ma na niego ochotę, jemu może to pochlebia w końcu jak każdemu facetowi. Będzie ok jak powiem mu że nie życzę sobie znajomości z taką osobą? czy faktycznie olać skoro za 3 tygodnie i tak się wyprowadza?

Gość autorko zrób mu tą przysługe
i odejdź od niego żal, żeby normalny człowiek musiał się użerać z taka beznadziejna babą jak ty w nowym mieszkaniu pewnie będzie ci sąsiadka przeszkadzać gdzie się rodzą tacy głupi ludzie??????

Gość wkurzona na maxa 24
sam jesteś głupi nie mam nic do tego żeby mój chłopak mial koleżanki, ale na pewno nie jakieś kurewki które mnie nie znają ale najeżdżają na mnie jak tobie to odpowiada to gratuluję!

Gość Ewusek
Bardzo dobrze zrobiłaś. Ja bym dodała, że nie zycze sobie czegos takie na przyszlosc... a jesli on tego nie zaakceptuje to pokaze jak bardzo liczy sie z twoim zdaniem. Jesli tak bardzo chce chodzic na imprezy to niech ciebie rowniez zabiera wtedy bedziesz pewna ze kolezanka striptizerka nie doda swoich 3 groszy ;))

ty też jej nie znasz, a najeżdżasz, hipokrytko o tym że głupia jesteś drugi raz nie będę pisał, bo sama to udowodniłaś

Wiesz co nie wiem jaki typ charakteru ma Twój chłopak, ale... Wydaje mi się, że ten tekst....bo co znów strzeli focha, to mi wygląda na to że ona może go omotać, bo znam facetów którzy nie lubią gdy ich dziewczyny mają o coś pretensje, albo im czegoś zabraniają.Tamta dziewczyna jest luzacka, imprezowa i na pewno nie obraża się tak od razu i on może zmienić obiekt swoich uczuć na kogoś bardziej wyluzowanego, kogoś kto da jemu przestrzeń do oddychania. Chyba za bardzo na niego zaskoczyłaś a jak już to powinnaś ta panienkę opieprzyć, dlaczego tylko jego zaprasza na imprezę skoro jesteście parą. jak nie chce Ciebie na swojej imprezie to niech odwali się od twojego faceta.W sumie Twój facet powinien jej to samo powiedzieć. A on tak jakby się jej poddaje albo to jemu odpowiada.

Gość wkurzona na maxa 24
sam jesteś głupi, i chamski mi wystarczy to co przeczytałam co do niego pisała plus to jak próbowała odbić chłopaka mojej przyjaciółce... racja, dodam,że nie życzę sobie tego na przyszlość i zobaczymy :)

Gość wkurzona na maxa 24
donkapatke -> tez tak uważam,ale on nie wie że ja przeczytałam te wiadomości o imprezach czy fochach więc nie mogę z tym wyskoczyć, powiem mu,że chyba wyraziłam się jasne,że nie mam nic do jego kolezanek ale nie takich i dopóki jest ze mną mnie obchodzi z kim się zadaje i nie życzę sobie takich akcji na przyszłość.A 2 razy powtarzać nie będę żeby nie było pretensji jak go oleje przez jego 'koleżankę'.Kropka.

tak niech facet powie przyjaciółce, żeby się odwaliła, bo jego nafoszona panienka wyszukuje problemy tam, gdzie ich nie ma stawiam dwie stówy, że prędzej rzuci ciebie niż koleżankę miłych trzech tygodni życzę buehehehehehehehehehe

Jak nie chcesz jego stracić, bo jego bardzo kochasz, to stawianie ultimatum w stylu, albo ona albo ja.To chyba nie jest dobry pomysł.Może lepiej jakbyś się przyznała, choć to też wróży kłopoty.Może jak będzie się znowu wybierał na imprezę do tej dziewczyny, to zapytaj czy tez możesz pójść. Albo jeszcze inaczej zacznij Ty chodzić na imprezy na ktore on nie będzie zaproszony.

autor Nie powiedziałam żeby się odwaliła tylko żeby jej dał do zrozumienia że jak on ma przyjść na imprezę to ze swoją dziewczyną a nie sam jak singiel.

Gość wkurzona na maxa 24
póki co to on jedzie do swojego domu i dopiero przyjedzie po weekendzie popracowac tydzień, potem weekend u mnie a potem się wyprowadza więc raczej imprezy nie wróżę. Żeby razem iść nie będzie okazji nawet.Ale chyba zanim razem mieszkamy ustalę z nim kto z kim imprezuje,czy razem czy osobno...

Nie ma to jak zaufanie:D:D:D:D Konstatacja jest taka : gdyby Ciebie zaprosił kolega striptizer to byś mu od razu do wyrka wskoczyła:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Obiektywna1234
Coś mi się wydaje, że ustalanie kto z kim imprezuje to bardzo niedojrzałe. Musisz z nim ustalić komu na kim zalezy, i kto z kim chce być...Wtedy będziesz wiedziała na czym stoisz, a jak powie, że zalezy mu na Tobie to wtedy możesz od niego wymagać, żeby ograniczył do minimum swoje kontakty z laską od rureczki:)

Gość wkurzona na maxa 24
Obiektywna -> on twierdzi że mu na mnie zależy, i w sumie wierzę ale ona mi sie nie podoba, te kontakty z nią więc nie wiem jak mogę go prosić do ograniczenia kontaktów z nią skoro twierdzi,że widuje przypadkiem raz w miesiącu bo razem studiują czy mieszkają w tym samym akademiku a on za 3 tygodnie się wyprowadza to jak ma ograniczyc?

Gość Obiektywna1234
Powiedz mu, że ma sie z nią nie spouchwalać jak się spotkają. Niech unika z nią przebywania sam na sam. A powiedz mi, czy On daje Ci jakieś powody do podejrzeń, że jest Nią zainteresowany?