Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maammaa malinkii

Jak sprzedac ubranka po dziecku.

Polecane posty

Gość maammaa malinkii

Mam duze ubranek po corci.Sa w bardzo dobrym stanie.Kilka rzeczy firmowych.Chcialabym je sprzedac i za to kupic ubranka na ten czas.Ale niewiem jak sie za to wziasc.

Gość kolaaaa
zaloguj sie na aalegro i sprzadaj

Gość mama rocznej już Juleczki
ja sprzedawalam na allegro ale osattnio nic nie idzie-mialam tak niskie ceny a nie sprzedalam nic albo tyle ze nawet na opłąty nie zarobilam cos osattnio kiepsko na tym allegro natomiast jak chce jej cos kupic to duzo chetny i ciężko wygrac-jakas ironia a w jakim rozmiarze masz te rzeczy?

Gość maammaa malinkii
Ubranka z rozmiarze od 56-74. Sa spodnie dresowe 2 pary.Dzinsy. 3 pary dresow. Bluzeczki na dlugi rekaw- 5. Pajacyki -4. 2 sukienki. Kilka par bodow. 2 czapeczki.(38-42)

jeśli to Next czy H&M to może i allegro - jednak z tego co widzię to tylo te firmy ludzie kupują. jeśli inne to wg mnie szkoda czasu i roboty na allegro - lepiej poszukaj jakiegoś komisu w swoim otoczeniu. jak dla mnie sprzedaz na allegro zabiła prowizja i koszty przesyłki :(

a to za małe juz na moją Julke bo bym moze cos kupiła, moja nosi juz rozm 80

Gość maammaa malinkii
Nie ma u mnie w miescie zadnego takiego komisu.A szkoda bo leza te ciuchy w szafie i sie marnuje.A nie oddam tych ubranek nikogo za darmo za duzo kasy wydalam na to. Wiekszosc tych lepszych to jest "reservd- kids" i C@A.Tez te firmy sie cenia. A reszta to zwykle ale w bardzo dobry stanie.

Gość mama półroczniaka
spróbuj na allegro, tylko nie przeginaj z kosztami wysyłki. najlepiej porób malutkie zestawy, np. bluzka plus spodenki, i połącz w taki sposób aby do siebie pasowały i jednocześnie jeśli jedna rzecz jest gorsza (np. niefirmowa) to ta druga niech będzie jakiejś popularnej firmy, np. next. i wtedy daj niską cenę wywoławczą aby ludziom się opłaciło kupić, bo jak dasz 10 zł to łącznie z kosztami wysyłki nikomu się nie opłaci. daj np. cenę wywołąwczą 2,50 i koszty wysyłki 6,50 wówczas ktoś za 2 ciuszki zapłaci najmniej 9 zł. niestety aby coś sprzedać musisz wystawiać pod ludzi a nie pod siebie.

Gość mama półroczniaka
a jeśli masz dużo ubranek to niewykluczone, że ktoś kupi więcej takich zestawików.

to moze spróbuj z tym allegro a moze CI sie aurat poszczęsci tylko nie wyceniaj zbyt wysoko bo doliczaja przesyłke to nieraz taniej w sklepie mozna kupic jak widze jak niektorzy sprzedaja 1 szt body z przesyłka za 14 zł to przeciez w sklepie sa nieraz tańsze i na dodatek nowe z metką

Gość maammaa malinkii
Ja nie mam mani na punkci firmowych rzeczy.Kupuje to co mi sie podoba.

to może wystaw jako zestaw i dodaj jakąś sensowną cene min. bo ostatnio to co patrzyłam schodzi naprawde za bezcen :( zaś ubranka co mi się podobyły osiągały takie ceny ze taniej mi kupić w sklepie :( ale ja szukałam na 3 letniego chłopca i takich ubranek w dobrym stanie praktycznie nie ma.. ale i tak zycze powodzenia, pogoda kiepska to może i więciej osób z nudów choć zerknie na allegro :)

Gość samotronka87
Witam nom Ja jestem w 7 miesiącu ciąży i sama takie ciuszki na allegro kupywałam oczywiście najlepiej się opłaca kupić większą ilość... Teraz sama poszukuje na allegro lub gdzieś po gazetach do sprzedania łóżeczka używane lub np komody.... Pozdrawiam ja bym radziła wystawić na allegro warto spróbować :D A może się uda...

Gość maammaa malinkii
Ale nie mam konta na allegro.Moze kots mi pomoze i napisze jak to sie wystawia.Jak z ta przesylka.

ejdz na www.allegro.pl i tam jest zarejestruj potrwa to kilka albo i kilkanascie dni zanim beidzesz mogla korzystac bo oni musza ci wyslac potiwerdzenie rejestracji ty to odsylasz i dopiero jak im dojdzie to masz konto aktywne koszt wysylki-zalezy od ilosci ja np przewazne daje po 6zł jesli jest to np 5 par spiochow to ok 8zł bo wiadomo ze ciezsze ale jak po 1 -2 sztuce wystawiam to ok 5-6zł przesyłka

Gość srednia z 12stu meisiecy
No jak masz wystawić dwie nowe rzeczy za 2,5 zł+ zapłacić 30 groszy za wystawienie+ 4% prowizji,to policz jak ci sie to opłaca,skoro jeszcze musisz zrobić zdjęcia,opisać, pomierzyć,a może ci zejść za 2,5 zł.

a jeśli jest ktoś chętny na ubranaka rozm 0-9 mcy(większosc na dziewczynke) to moge poslac zdjęcia na maila a potem wystawic na allegro naprawde niskie ceny

Gość samotronka87
A nie masz czasem do sprzedania łóżeczko lub jakiegoś mebelka typu komoda?

Gość kup normalna komode
wymeirz jaka ci potrzebna, mozesz taka zamowic w sklepie meblowym koszt ok 250zl, bedziesz miala nowa i wcale nie tak drogo.

Gość samotronka87
:) Nom zakupy w sobotę :):) Pozdrawiam

ja nie mam w łóżeczku jeszce spi a komode to sama bym ejszce jedną kupiła zobacz w JYSK maja tanio-ja tam kupilam własnie za jakies niecałe 250zł 2 szafki po 3 półki i do tego na srodku 3 szuflady

Gość samotronka87
jejkuu w sumie zapomniałam o tym sklepie a ceny sa superr przyzwoite znajac mnie to bym poszla kupic komode gdzie do sklepu firmowego i bym przeplaciła :/

Gość zrob pozytek i ubranka
odddaj do jakiegos domu dziecka

Gość martuuulka
albo dla powodzian.

Gość ale wymysł...
Ma oddać a kto jej da na następne?

Gość samotronka87
Dokładnie każdemu jest w tych czasach ciężko.