Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasieńka82

mąż mnie wkurzył

Polecane posty

Gość kasieńka82

rozstaliśmy się w marcu-obupólna decyzja-mamy bardzo gwałtowne charakterki-dzieci brak.po 3 tyg postanowiliśmy ratować małżeństwo-każdy ochłonął i przemyślał-było ok-nagle od paru dni się inaczej zaczął zachowywać-smsy późno w nocy,telefony gdzie wychodził abym nie słyszała.okazało się że kogoś ma-a ja w odstawkę-poczułam się jak gumowa lalka przez te 3 miesiące,a zaczęłam w miarę uporządkowywać moje sprawy po rozstaniu. zapytałam po co głowę mi zawracał i takie świństwo wykonał- drugi raz bardzo cieerpię,nie mogę się pozbierać................ jestem cała w rozsypce-wynajmuję pokój a on sobie siedzi i korzysta ze wspólnoty majatkowej naszej- co mam robić-powiedziałam że dziś się wprowadzam,jak to rozegrać-uczuć nie mam za grosz ,ale goła nie mam zamiaru wyjść z małżeństwa

Gość Ewusek
Rozumiem Cię. Skoro on tak zareagował, zranił Cię i to bardzo, wielecierpałas to niech on tez cierpi. Spotkaj sie z nim, pogadaj czy mozecie dojsc do konsensusu w sprawie mieszkania itp jesli on sie nie zgodzi to b wyraznie mu zasugeruj ze skoro on byl dla ciebie pozbawionym uczuc draniem to Ty sama to zalatwisz a on wtedy pozaluje i poczuje sie podobnie jak ty !

Gość Złośnica 128368*
A weż go wyperdol!

Gość kasieńka82
mieszkanie nawet nie jest jego,tylko ojca i 2 ciotek-to oni mnie zameldowali-a on mi na to że jak chce to mam czynsz płacić-ciotki wiedzą jaki ma charakter,że bujał sie z laskami wcześniej. kazałam mu dziś klucze dać do mieszkania albo kredyt w banku wziąźc na splate mnie

Gość a teraz donkapatke
jak na spłatę ciebie? jak dostał to mieszkanie w darowiźnie to mozesz spadac na drzewo, bo nie należy do majątku wspólnego

Gość a teraz donkapatke
już rozumiem, jak mieszkanie nie jest ani jego, ani twoje, to z jakiej racji on ma cie spłacać? :O

Gość kasieńka82
nie mieszkanie-wyposażenie, remonty-to jest nakład na cudzą własność ja chcę tylko za pracę moich rąk

Gość a teraz donkapatke
co kupione przed slubem jest wasza odrebna własnosćia, a jesli idzie o remonty, to raczej ciężko ci bedzie udowodnic ze cos tam robiłaś :O

Gość kasieńka82
mam faktury imienne

Gość a teraz donkapatke
no to spoko, powodzenia :D

Gość kkkkakka
idz do banku i przezlej cała kase z waszego wspolnego konta na Twoje nowo załozone. jedz do domu spakuj go, zmien zamki i wystaw mu walizki przed dzrwi! załoz sprawe w sadzie i bedziesz miała piekny rozwód. a kasa za włozony wkład ci sie nalezy, odda ci mieszkanie albo solidnie cie spłaci.

Gość kasieńka82
a było wszystko poukładane-ja zaczęłam się oswajać z myślą,ze niestety,nie udało się, zaczęłam powoli żyć normalnie-a jemu tylko chodziło o sex- dopóki zastępstwa nie znalazł czuję się jak szmata, podeptał całą moją godność,osoba którą się kochało ,może i kocha-lecz teraz nienawidzę

Gość kkkkakka
"co kupione przed slubem jest wasza odrebna własnosćia, a jesli idzie o remonty, to raczej ciężko ci bedzie udowodnic ze cos tam robiłaś" nieprawda!! bardzo łatwo bedzie udowodnic ile robiłas. nie słuchac tu głupich rad. przelej kase na swoje konto, wymien zamki i marsz do prawniczki po rozsadne porady!

Gość kkkkakka
owszem podeptał cie i potraktował okropnie. nie badz dla niego wiec miła i przychylna. ty zostajesz z zdziecmi wiec niech on sie wynosi z waszego wspólnego mieszkania. zrób jak ci radze.

Gość dialbet
dokladnie nie słuchaj bzdur! nawet jezeli mieszkanie bylo na niego,to od chwili kiedy jestescie małzenstwem,połowa mieszkania nalezy do Ciebie!! wiec albo odda Ci mieszkanie,albo bedzie Cie spłacał poczytaj sobie kodeks rodzinny,tam jest wszystko napisane na temat rozwodu powodzenia

Gość kasieńka82
dzieci nie mam ,pewnie dobrze, dlaczego miały by to wszystko oglądać-jestem tu sama, rodzina daleko, w pracy widzą że roztrzęsiona-nie będę im się wyżalać ps co zrobić jak mi kluczy nie da?

Gość kkkkakka
dokładnie tak jak pisze wyzej dialbet. na razie sie nie martw idz do prawniczki i wywal go z mieszkania przynajmniej tymczasowo.

Gość kkkkakka
ajak ma ci nie dac? załoz nowe zamki i ty mu nie daj nowych kluczy:) z ta kasą w banku to nie zartowałam. ja bym poszła i wszytsko na siebie przelała.

Gość kasieńka82
konta mieliśmy osobne bo kasę rozwalał auto spłacaliśmy razem-jest spłacone wziełam kredyt na przepis mieszkania na nas-ale on stwierdził że będzie w formie darowizny-wtedy nie wchodzi w skład majątku- kredyt ten częściowo sam się spłacał,trochę na życie poszło-też z tego korzystał-a teraz ja sama muszę płacić-350 zł miesięcznie nie chce nic dać boże jak mi źle

Gość a teraz donkapatke
kkkkakka "co kupione przed slubem jest wasza odrebna własnosćia, a jesli idzie o remonty, to raczej ciężko ci bedzie udowodnic ze cos tam robiłaś" nieprawda!! bardzo łatwo bedzie udowodnic ile robiłas. nie słuchac tu głupich rad. przelej kase na swoje konto, wymien zamki i marsz do prawniczki po rozsadne porady ! :D:D:D:D:D nawet tego nie skomentuje idiotko

Gość kasieńka82
powiedziałam mu że wejdę z policją-że widowisko na cała wieś bedzie a jak to nie da skutku to bede codziennie- mam nie normowany czas pracy.nie będzie mógł mnie nikt wymeldować

Gość a teraz donkapatke
dialbet dokladnie nie słuchaj bzdur! nawet jezeli mieszkanie bylo na niego,to od chwili kiedy jestescie małzenstwem,połowa mieszkania nalezy do Ciebie!! wiec albo odda Ci mieszkanie,albo bedzie Cie spłacał poczytaj sobie kodeks rodzinny,tam jest wszystko napisane na temat rozwodu powodzenia okooorwa, co jedna to lepsza :D:D:D a gdzie takie prawo panuje pani adwokat? :D tobie radze juz niczego nie czytac bo masz problemy ze zrozumieniem jak widać :D

Gość kasieńka82
chata jest na 3 osoby nie na niego ja tam inwestowałam ,wiem że do praw własności nic nie mam i nic nie dostanę to była ruina-czuję się oszukana bo ciężko się naharowałam-nawet tynki kułm-nie żartuję-włożyłam w to SERCE ,w niego i nasz dom,które zostało mi wydarte

Gość hshshh
do kretynki a teraz donkapatke one mają racje. poczytaj sobie kodeks prawa i skontaktuj sie z prawnikiem. mozna spokojnie udowodnic ze druga osoba miała wkład do mieszkania czy finansowo nawte jesli mieszknaie zostało kupione 3 lata przed slubem i jest spisany akt notarialny. rade autorce isc do prawnika i tam wsyztskiego sie dowiedziec. a juz na pewno nie wierzyc "a teraz donkapatke " :):)

Gość kasieńka82
mieliśmy wszystko uzgodnione w marcu-rozstanie z kulturą,co kto bierze,jak sprawy finansowe,czym się dzielimy nagle miłość mu wróciła,mi też serce pikało ,miałam nadzieję,że może nie wszystko stracone,może się uda-a jemu tylko chodziło o sex-intensywnie szukał następczyni a mnie mamił to właśnie jest skur......two i tego nie daruję niech on się cię ciura po obcych kątach ze swoją oblubienicą za to jak mnie potraktował

Gość estee lauder
jezeli 82 to twoj rocznik - to zachowujesz sie jak dziecko! kobieto do prawnika marsz, a nie piszesz takie bzdury na forum ! po co tak wczesnie wychodzilas za maz? za faceta, ktory jak piszesz latal za laskami wczesniej i nawet ciotki wiedzialy ! :P

Gość a teraz donkapatke
do kretynki hshshh tylko szkoda,że ja miałem prawo cywilne i rodzinne na studiach a ty nie idiotko :D:D:D:D nidgy to co było własnością przed ślubem nie stanie się majątkiem wspólnym, jeśli posiadacz tego nie przepisze, stuknij sie w te pustą czache i spylaj matce zyczenia złożyć, może to ci chociaż wyjdzie :classic_cool:

Gość a teraz donkapatke
zwrot wkładu poniesionego na mieszkanie to nie jest to samo co prawo własności do mieszkania, helołłł i tylko na podstawie dokumentów można udowodnić,że został faktycznie poniesiony autorko, idz do prawnika a nie słuchaj tych debilek, które ci tak "mądrze" pisza

Gość kjdkjsds
do "a teraz donkapatke " tez miałam kretynie:P

Gość kasieńka82
i tak zrobię, do prawnika idę