Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna1990X

Randka z chłopakiem

Polecane posty

Gość Martyna1990X

Poradźcie mi coś bo nie wiem co o tym myśleć. Mam 20 lat a on 21. Chodzę na zajęcia teatralne i poznałam tam chłopaka (też na nie chodzi). Wydawało mi się, że jest mną zainteresowany. W rezultacie 2 rozmów zaprosił mnie na wieczorny wypad po mieście. Mieliśmy iść na coś w rodzaju festiwalu teatralnego a potem do klubu. Z tego co mówił wyglądało że to będzie randka. Jakie było moje zdziwienie gdy okazało się, że ... przyszedł z kolegą. Przez wieczór niby mnie podrywał. Ale jednak pewna sytuacja bardzo mnie zdziwiła. Kiedy ten jego kumpel poszedł sobie coś zamówić jakiegoś drinka to on poszedł z nim, i usiedli sobie przy barze i gadali 15 minut a ja byłam kompletnie sama. Kiedy odprowadzał mnie i tego kumpla na autobusy nocne to stanął pod autobusem tego kumpla i znów czekał aż on odjedzie a ja znowu byłam sama (z 5-10 minut) Takie zachowanie jest okej? Nie rozumiem tego, może jestem przewrażliwiona On jest autentycznie fajnym i przystojnym facetem

Gość RomanoSexmacher
Oj jest pedałem :o

Gość Martyna1990X
Czemu tak myślisz

Gość ja powiem tak ....
a ja myślę że źle zrozumiałaś faceta co do tej randki ...na to wygląda że dla niego było to zwykłe kumpelskie spotkanie a nie randka

Gość RomanoSexmacher
Myślę, że on adoruje tego kumpla- jest zatem gejem :p

Gość ewka konewka co spadła z drzee
a ja mysle ze on sie bał. moze jest wstydliwy? moze niesmiały? mysle ze moze nie miał jeszcze dziewczyny, kontaktu z kobieta. dałabym mu troszkę czasu ale nie za duzo, bo ilez mozna. musi sie szybciej ogarnac z tej niesmiałosci. faceci młodzi tacy sa. daj mu jeszcze szanse. jedna:) mysle wiec ze to niesmiałosc i wstydliwosc, ale musi sie ogarnac:)

Gość Autorka Tematu@#
Nieśmiały to on raczej nie jest, śpiewa, gra na scenie, jest bardzo towarzyski Pozatym był mocno flirtujący, pomiędzy tym wyjściem z kolegą :D

Gość Karolakaka
Ciekawe czemu sie tak zachował, nie spotkałam sie z czymś takim

Gość Marikkea
Wyjścia są trzy 1. CHorobliwie nieśmiały 2. Kryptogej 3. Chce Cie na przyjaciółke