Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara23

dziewczyny jestem na to za stara?

Polecane posty

Gość 222222
mi się nie podobają - no i fakt, raczej dla dziewczynek...

Gość gryczka
Przejmujesz się? :-p Ja mam 27 i bym takie założyła spokojnie :-)

Gość madziattttttttttttt
E tam.za stara.Dlaczego?Jak Ci sie podobają to kupuj .Znowu nie majątek.

Gość gryczka
Te konkretne faktycznie są średnie, ale chodzi ogólnie o styl.

Gość to zalezy..
no wiesz jak masz zalozyc je do pracy do biura to lekka przesada, ale do codziennego ubioru co innego;) nie jestes za stara.

Gość zwijać trampki
Pomysłowa reklama !

pewnie ze nie jestes za stara....ja mam 27 lat i bym takie założyła....sama mam szare króliczki tez z modeliny :)

Gość stara23
nawet nie konkretnie te, chodzi o to czy wypada jeszcze w takim wieku cos takiego? dzieki, pocieszylyscie mnie chociaz wy;)

Gość bdfbrfbv
to już nie pasuje co nie znaczy, że dziewcyny tak nie chodzą. owszem, jest częsc lasek które w moim wieku 25 lat noszą podobne infantylne rzeczy, ale to nei znaczy że to jest ok

Gość stara23
no moze i chce bo jakis czas temu ogladalam bluzki z jakimis nadrukami z bajek tez uslyszalam ze powinnam juz przestac na takie rzeczy patrzec;/... ale w sumie po co mialaby to robic?...

Gość stara23
nie chodzi nawet o kolczyki, to tylko przyklad, moze byc to sponka, bluzka czy cos innego ale niekoniecznie powazne. Wypada czy na prawde czas pomyslec?;(

Gość gryczka
Co to znaczy, że juz nie pasuje? Zleży jak kto wygląda i jak się ubiera:-) Ja wyglądam nie na 27 lat, a na 20, chodzę w dżinsach, kolorowych t-shirtach, sportowych butach albo martensach. Myślę, że zabawna biżuteria pasuje do takiego stylu. A kto na ulicy wie, że ja się zbliżam do 30-tki? :-D Nic nikomu do tego :-)

Gość stara23
do yhy no chyba nawet fajniejsze ;) ciasteczka i czekoladki;) chyba dostane kryzysu wieku sredniego ;/

te kreciki są świetne :)...i misie i owieczki ;)

Gość stara23
gryczka podobno tez wygladam nie na swoj wiek i moze to wlasnie powod zeby nie wygladac jak dzieciak wsrod znajomych? w koncu piwa nikt mi nie sprzeda;D

Gość stara23
nikt Ci jeszcze nie powiedzial zebys spowazniala? bo nie wiem czy to tylko ta jedna sie uczepila czy na prawde ze mna cos nie tak

hehe nikt mi jeszcze tak nie powiedział...a chociaż by ktoś powiedział to i tak bym się nie przejęła...niech każdy patrzy na siebie :)

Gość stara23
gdyby powiedzial to ktos obcy tez bym sie chyba nie przejela... ale tak to nie wiem co myslec

Gość gryczka
Nie, nikt mi nie powiedział, zresztą mam to gdzieś. Życie jest za krótkie żeby słuchac innych w kwestii jak mam wyglądać :-) Nie przeszkadza mi, że wyglądam młodo wśród znajomych. A piwa i tak nie piję. A gdybym piła - od czego jest dowód osobisty? ;-) Teraz będzie jeszcze weselej, bo już niedługo będzie widać mój brzuch ciążowy :-D Miny obcych pań, zwracających się do mnie w stylu "czy są w domu rodzice" - BEZCENNE :-D

Gość JulkazBolenic
tak jesteś stanowczo za stara i najwyższy czas spojrzeć prawdzie w oczy :) tylko starość ma to do siebie że już niczym się przejmować nie musisz , ślicznie ci będzie w tych lizaczkach ja bym jeszcze i krecika sobie w ucho wpieła :D

Gość stara23
no to gratuluje ;) a pozniej te gadanie za twoimi plecami jak bedziesz szla z wozkiem " o dzieci maja dzieci" :D bedziesz miala komedie;D

Gość stara23
nie wiem czy te czy jakies w takim stylu . ale chodzi ogolnie o styl. w sumie tak starych drzew sie nie przesadza i koniec ;D

Gość stara23
Dobra stara kobieta idzie szykowac obiad;) albo powiem ze dostalam demencji i zapomnialam :D

Gość JulkazBolenic
Tiaaaaaa starych drzew się nie przesadza same się obalają :D jakie tu mądre i wiekowe prawdy padają :D

Gość ciulimander
moja starcza demencja pozdrawia twoją :)

Gość gryczka
Oj, będzie wesoło :-D Za gratulacje serdecznie dziękuję :-) Niech gadają, przyzwyczaiłam się do tego przez całe życie :-D