Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

M A R E K

Dziewczyny proszę o radę :)

Polecane posty

Moja koleżanka już niedługo będzie miała urodziny. Chciałbym jej oprócz prezentu kupić bukiet kwiatów. Wiem że bardzo lubii biały kolor, Chciałbym jej kupic bukiet z białych róż, Ale nie chce zrobić jakieś gafy. Nie wiem czy te kwiaty i czy ten kolor akurat jest odpowiedni. Więc proszę o wasze rady i ewentualne propozycje :)

Gość adasmaka
wątpie czy jej sie spodoba takie coś

Ja ostatnio widziałam piękny bukiet z białych konwalii. Cudny. Białe kwiaty pasują na każdą okazję.

Ok dzięki już oglądam jak te frezje wyglądają :) proszę o inne propozycje jeszcze.

Gość ewka konewka co spadła z drzee
a nie jest tak ze lilie i białe kwiaty to dla młodych ludzi na pogrzeby sie kupuje?

Chantalka dzięki to mi troche ulżyło czyli pasuję na taka okazje i jeszcze będą miały jej ulubiony kolor :)

Gość jjjaaaas
co wy pieprzycie, wcale nie pasuja. białe kwiaty na pogrzeby sie kupuje!

Gość sie wie
róże nie !!! to jak do ślubu lepsze będą frezje choć też kojarzą się bardziej z chrzcinami dziecka białe tulipany lub lilie miniaturowe

Konwalie to chyba jednak troche małe kwiatki, potrzebuję czegos bardziej efektownego.

Nie, białe kwiaty nie są zarezerwowane na pogrzeby młodych ludzi. Jeśli tak to czemu tak wiele kobiet ma wiązankę ślubną w tym kolorze, lub czemu na komunię dostaje się kwiaty w tym kolorze? Nie ma czegos takiego jak rezerwacja koloru na dana okazję. Green...białe będa pasowały, nie martw sie.

Gość sie wie
jeszcze są storczyki białe ,ale drogi to będzie bukiet

Gość jjjaaaas
a kupuj jak chcesz białe. gafa bedzie jak nic. czesc

A może niech ci kwiaciarka zrobi jakąś kompozycję z różnych białych kwiatów? Ładnie przybierze, wrzuci jakies fajne dodatki, bedzie efektownie, różnorodnie...nie wiem:D

cena może być wysoka, najwazniejsze zeby się jej podobały :) i były troche wyjątkowe, i dlatego róże odpadaja są chyba zbyt pospolite. Posłucham Chantalki, a więc niech będa to białe kwiaty.

Gość sie wie
storczyki są bardzo ładne ,mają śliczny śnieżnobiały kolor a życia dodają ich "paszcze" bo mają różne barwy ,przez co bukiety są ładne ,delikatne ,ale nie blade Co tam masz za rybki w akwarium ? Czy to neonki ?

Napewno białe, teraz pytanie jakie myśle że kompozycja to taka składanka będzie i nigdy nie wiadomo czy fajna. Jeśli macie jeszcze jakies propozycje jakie to mogą być kwiatki to będę wdzięczny:)

Gość sie wie
np.róże białe +lilie +gipsówka+tulipany albo storczyk +margaretki w każdym bukiecie powinny być liście ,bez nich bukiet przypomina wiązankę ślubną taką typową

Gość sie wie
ładne masz to akwarium ile ma litrów ? ja miałam neonki ,ale tak się płodziły ,że do adopcji musiałam oddać :D;)

160 l. Dziękuje hehe no jak maja dobre warunki to jadą z produkcją :P masz racje z tym bukietem, wiązanki bym nie chciał. Jeszcze by pomyslała że jestem kretynem.

Gość sie wie
Może nie kretynem ,ale że romans się szykuje :P:D Akwarium pierwsza klasa :classic_cool:

To znaczy no ona nie jest mi tylko koleżanką, Jest moim marzeniem nie do zrealizowania. A jeśli chodzi o akwarium to do pierwszej klasy daleka drogo to co ini potrafia wyczyniać to już jest prawdziwa sztuka. Najważniejsze że moje oko cieszy wiecej nie trzeba. :)

Gość sie wie
To szkoda ,że tylko marzenie :) może kwiatki zmiękczą serce ;) Akwarium i tak mi się podoba :) ja zapaleńcem nie jestem jesli chodzi o rybki ,ale tak samo jak napisałeś maja cieszyć oko i cieszą a moje to jest takie malusie ,że hoho bo tylko 50 litrów mam :) za to pociecha pierwsza klasa :)