Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fggfgffddf

Dziwne objawy

Polecane posty

Gość fggfgffddf

Wróciłam z 4 mies. pobytu w Danii. Już na tydzień przed powrotem do Polski zaczęłam zauważać u siebie jakieś dziwne objawy. Najpierw miałam problem z oddychaniem, czułam tak jakbym miała jakiś kamień na płucach i nie mogę do końca wciągnąć powietrza. Gdy wróciłam do domu przez pewien czas było dobrze ale potem dostałam dziwnego ataku. Poczułam, że znów mam taki problem z oddychaniem, ale uspokoiłam się i starałam się zapomnieć o tym. I wtedy poczułam, że nie umiem przełykać śliny, od razu skoczyła mi adrenalina, potem nie mogłam mówił głośno tylko cicho bo każde słowo zabierało mi powietrze. Po 15 minutach wszystko ucichło. Zrobiłam test na tarczycę, pani doktor powiedziała, że mogą to był tzw. wole młodzieńcze bo w wynikach nie widzi nic niepokojącego. Od jakiegoś czasu mam kilka razy dziennie problemy z złapaniem powietrza do końca, czasem nie potrafię przełknąć śliny, bardzo się męczę, zauważyłam że mam też problemy ze wzrokiem, literki zamazują mi się coraz bardziej i boli mnie raz lewa strona głowy raz prawa, pulsującym lub jakby stukającym bólem. Na co powinnam zrobić wyniki?

Gość mnie wqrwiaja
Moze masz torbiel mozgu ?

Gość fggfgffddf
nie przesadzaj, chyba to nie są objawy aż torbiela

Gość mnie wqrwiaja
to juz wiem, hipochondria:)

Gość JulkazBolenic
to mogą być objawy nerwicy lub poważnej choroby konieczne dokładne badania :)

Gość @@@@@@@@@@
Marsz do lekarza i to już.Masz bardzo poważną chorobę.

Gość fggfgffddf
zabawne, nie należę do osób co przesadnie dbają o zdrowie ale taki objawy zaczynają przeszadzac, nie mogę biegać ani się męczyć bo zaraz się duszę.

Gość mnie wqrwiaja
Ale to nie gabinet lekarski, czego oczekujesz ? Robilas chociazby podstawowe badania ?

Gość fggfgffddf
I co to było?

Gość fggfgffddf
Badanie TSH na tarczycę i wyszło bodajże 0.913 czy jakoś tak, ale stwierdzono że to raczej nie tarczyca

Kazano mi isc na eeg głowy. cos tam wyszło wiec skonsultowalam sie z neurologiem. okazalo sie ze mam nerwicę lękową. Tak jak ktos wyzej zasugerował. I jak mam atak braku oddechu i pulsujacego bolu głowy to wtedy mam brac tabletke. taki silny lek uspokajajcy. Ale najwazniejsze to sobie nie nabierac do głowy. Wtedy ataki sa bardzo rzadkie. przynajmniej w moim przypadku.

Gość loooooooooooo
zrób rentgen klatki, Dania i UK to pod względem zdrowotności dziadoskie kraje.

Gość bhguhjuh
A może jesteś w ciąży ? Pewnie nieźle się tam puszczałaś z różnymi Afrykanami, Arabami czy Turkami co ? tylko nie zgrywaj cnotki

Gość loooooooooooo
mojemu męzowi po 3 m-cach urósł placek 18cm na 4cm (leczył się 1,5 roku.)