Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja gosiaczek

pyt chyba do panow, dlaczego on to robi?

Polecane posty

Gość ja gosiaczek

niewiem czy moj facet jest dziwny czyb to jednak normalne.... w sexie uklada nam sie super, kochamy sie kilka razy w tygodniu, czasami nawet codziennie i jest nam ze soba dobrze. Ogolnie bardzo sie kochamy i jest wszystko ok...poza jedna rzecza. Czasem dla zartow wysyla mi smsa wieczorem zebym nie bawila sie sama swoja cipka, zebym poczekala na niego, innym razem ja mu wysylam takie cos..Niedawno zapytalam sie go szczerze czy czasem robi sobie sam dobrze...odpowiedzialm ze nie i ze dawno tego sam sobie nie robil. Jak by robil ja nie mialabym nic przeciwko, tylko sie zapytalam z ciekawosci.... Ale jakis czas temu zauwazylam ze jak siedzi w lazience to na ziemi widze przez luwcik jego cien i zwrocilo moja uwage to, ze rytmicznie ruszal reka przez jakis czas stojac na nogach...domyslilam sie co robi, wiadomo. Bylam w szoku...i tak jest prawie codziennie, mowi ze idzie sie zalawic bo go przycisnelo, potem niema go 15 min i widze przez cien co robi...Wychodzi zadowolony jakby nigdy nic...nierozumiem, dlaczego on to robi??I czemu ukrywa to przedemna??Moze wy panowie sie wypowiecie dlaczego tak robicie???Dodam ze wiem ze go bardzo podniecam i on mnie, nie mamy zadnych problemow w lozku

Gość molestoj go i juz
Za kazdmy razem jak bedzie to robil,zaczynaj sie do niego dobierac,a on pewnie nie bedzie mogl juz,wiec sam sie wygada oco chodzi

Gość Knox
Trzeba z nim jeszcze więcej razy ..

Gość O-
O kurwa, następa tępota. A najlepszy jest ten...... luwcik hahahaha.

Gość www.odlotek.pl
nie wytrzymuje ciśnienia i ....