Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czerwononosowa

Sposób na czerwony nos, popękane naczyńka...

Polecane posty

Gość Czerwononosowa

Hej dziewczyny!! Jak wyżej, znacie jakieś metody na czerwony nos ;/ Kurde nie chce już używać pudru, ale jak tylko wyjdę na zewnątrz to mi się nos czerwony robi i nie da rady go nie pudrować ;/ Śmieszne owszem ;p Ale serio to problem, więc może któraś z Was zna jakiś cud sposób ;p I mam naczyńka popękane na nosie hmmm ratunku kochane :P

Gość Czerwononosowa
Studiuję więc finanse są kruche, a jakieś domowe sposoby??? Ale dziękuje za odpowiedź :)

Gość Czerwononosowa
podnosze :)

szczerze mówiac - domowe sposoby sa absorbujace ale malo skuteczne . przede wszystkim kremy do cery naczyńkowej - serum , maski , co tylko sie da - firmę musisz sama wybrać - bo co pasuje jednemu nie zawsze pomoze drugiemu . w apttekach jest sporo leków uszczelniajaćych naczynia krwionośne - zapytaj - na prwno cos poradzą skoro z forsa u ciebie krucho - to kosmetyczka też pewnie odpada ? przynajmniej raz na 3 miesiace ? krem z porządnym filtrem - nos sie opala a naczynia jeszcze sie powiekszają nie wiem co jeszcze - ale myśle ,ze dobrze bylo by zaczać to wszystko od dermatologa- to moze być początek cery naczyńkowej albo nawet trądzika różowatego .