Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telefonierka-a-a

zapytac , zawsze mozna:))

Polecane posty

Gość telefonierka-a-a

Hey. Sprawa ma sie następująco: W lutym tego roku poznałam na czacie faceta, lat 30 - od razu powiedział, że jest żonaty i nie szuka kochanki ani nic w takim stylu tylko zabija nudę w pracy- ja również nikogo nie szukałam bo jestem w stałym zwiazku lecz nie sformalizowanym...Pisaliśmy ze soba pól dnia -wydawalo mi sie ze znam go od dawna...Następnie nadszedł czas na maile...dlugo dlugo potem zdecydowalismy sie usłyszeć- i stalo sie- rozmawiamy ze soba godzinami ( w ukryciu) , cududownie dogadujemy sie, mamyt podobne a wrecz bardzo zblizone podejscie do zycia... Niewiem dlaczego to robie, ale chyba juz wczesniej potrzebowalam takiej bratniej duszy- zrozumienia no i dostałam, "prosiłam o drzewo a dostałam las" jest to wspaniały czlowiek, inponują mi jego ambicje etc. Dodam, że nie układ mu sie najlepiej w zwiazku, tamta kobieta jest dziwna, czepia sie go o wszystko, wymaga zbyt wiele... Chciałby odejsc ale nie moze ze wzgledu na prace! Niewiem co z tego tego wyjdzie, ale myslicie ze moze być z tego cos konkretnego?? Dodam, ze mamy sie spotkać niebawem- wiem, ze nie powinna, ale tak cholernie nas ciagnie do siebie, mamy motylki w brzuchu jak gówniarze:)) on ma 30 ja 22 lata...

Gość
chce sobie zadupczyc

Gość Marionetkooooo
sadze ze jestes naiwna na poczatku pisal ze szukal tylko zwyklej znajomosci a teraz jak juz okazalo sie ze jestes chetna to czemu nie skorzystac? bedzie wciskal ci kity jaki to on biedny misiu ze tylo plakac nad jego losem :-o ze tez sa jeszcze takie naiwne...

standardowo? żona go nie rozumie, wcale ze sobą nie śpią ? :D:D:D tiaaa myśl mała myśl co robisz

zapytać można, ale odpowiedzi znać nie chcesz :)

Gość telefonierka-a-a
o zadupczeniu nie ma mowy! Nie użala sie nad soba, czasem mi mowi jakie ona chore akcje mu ostawia, np. wczoraj zrobilam mu awanture , ze on nie zna jej PESEL-u no ludzie czy to jest normalne?? Ina bank sie mna nie bawi, czuje to- to nie taki typ!

oj już 3 osoby zdążyły odpowiedzieć kurde i wszystkie 3 mają rację :D

a o cię to obchodzi o co mu ona robi awantury? mamusia jesteś jego? no zobacz ty- że te żonki to zawsze takie złe:D

Gość jak ja lubie
teksty typu ze ,,tamta kobieta jest dziwna,, zobaczysz kochana jak bedziesz zona, jaka mozesz byc dziwna, a no i ogolnie to staly scenariusz na czacie, ze nie szuka nikogo, tylko zabija czas, a i jeszcze ,, mamy motylki w brzuchu jak gowniarze,,- nic dziwnego- przeciez Ty jestes gowniara

Gość telefonierka-a-a
Spia ze soba! no chyba ze posprzeczaja sie -to czywiscie ze nie! Ostatnio przed ywjsciem do pracy zostawila mu karteczke na lodówce: " Trzyma mnie porzy tobie siła przyzwyczajenia a nie siła milosci" to jest fair?

Gość bajobongo
standartowo wszyscy w małżeństwie czują się niespełnieni i niezrozumiani a kochanek zawsze pocieszy i zrozumie :)

a rozpierdalanie czyjegoś małżeństwa jest fair?? a on opowiadając jakiejś siuśmajtce o żonie i robiąc z niej wiedźmę jest fair?

Gość ja powiem tak ....
a co znaczy że facet nie może odejść od żony ze względu na pracę hmmmm ?....pracuje u niej czy w firmie jej tatusia ? sorry ale wg mnie facet się po prostu Tobą bawi i szuka chętnej na romansik...standardowe wypowiedzi o żonie same świadczą o sobie .... no ale może się mylę ?

Gość telefonierka-a-a
No to co mamy zrobic w takiej sytuacji, nie wyobrazam sobie nie usłyszeć go! Nie przesadzajcie , przeciez nie nagaduje mi on caly czaso niej!

to po co pytasz jak decyzję już podjęłaś ? pochwalić się chciałaś?:) nie bardzo jest czym

Gość gg23
daj sobie z nim spokój...myślisz,że jesteś jedyną laską poznaną przez niego przez internet...a z drugiej strony- jeśli nawet uda wam się być razem w dalekiej przyszłości- to łatwo możesz się domyślić jak z Tobą postąpi,kiedy go zdenerwujesz- po prostu znajdzie sobie inną przez internet...takie typy tak mają...postaw się w roli jego żony- chciałabyś,żeby Cię tak fecet zdradzał...?

Gość rób co uważasz i
uważaj co robisz,wyrucha cie i po balu ,tylko nie zkładaj za 3 miechy topa ludzie ja go tak kocham a on mnie zostawił

Gość telefonierka-a-a
ja powiem tak .--> na razie nie ma mowy w ogole o budowaniu zwiazku miedzy nami- choc czuje ze cos iskrzy!Chodzilo mi o to , że dom w którym mieszkaja maja pod warunkiem pracowania dlaej gdzie teraz pracuja!

Gość telefonierka-a-a
Nie bo jsie nie zaloze takiego topiku! juz wam mówiłam o du**niu nie ma mowy!! No moze to nie jest fair, ok- racja!!

Gość poalant z tego faceta
bo dawno powinien uwolnic swoją kobite od siebie na pewno znalazłaby sobie odpowiedniejszego faceta którego by pokochała ..facet jak siedzi na czcsie to złamas nudny raczej załuje jego kobiety skad wiesz moze zalicza panienki z czatu ty jestes nastepna ..tobie sie fajnie gada ale moze nie wiesz ze są osoby które potrafia gadać fajnie prawie z kazdym zwłaszcza jak maja w tym jakis interes więc lepiej zachowaj czujność i gumeczki wez ze soba zebys pozniej nie płakała jak jakiegoś syfa załapiesz.

juz wam mówiłam o du**niu nie ma mowy!! yhy :D:D

Gość Marionetkooooo
a Ty oczywiscie wierzysz we wszystko co facet powie o swojej zonie naiwnosc ludzka nie zna granic co do tego braku odejscia z powodu pracy, no prosze trzymajcie mnie.... :-o mogl sie bardziej postarac ;) wg mnie fair nie jest tylko i wylacznie twoj udzial i mieszanie w tym malzenstwie facet szuka poklasku, potrzebuje uslyszec usprawiedliwienia dla tego co robi, wiec wymysla niestworzone historie, tylko po to zeby uslyszec "no masz facet racje, taka zona to dramat, to usprawiedliwia twoje szukanie przygod poza malzenstwem"

Gość Marionetkooooo
szanuj sie laska czy juz napawde jestes tak zdesperowana zeby rzucac sie na zajetych facetow? :-/

Gość telefonierka-a-a
Nie jestem zdesperowana- ale on mi sie podoba, rozumiemy sie bez słow!! odpowiada mi- a ona i tak go rzuci i tak!! nic sie nie stalo - wiec nie panikujcie!

Nie jestem zdesperowana- ale on mi sie podoba, rozumiemy sie bez słow!! odpowiada mi- a ona i tak go rzuci i tak!! oj nie rzuci przecież nie może:D z tego samego powodu co on:D straci mieszkanie:D sama siebie oszukujesz dziewczyno i tyle facet ma swoje lata imponuje mu to, że małolata się w nim zabujała i tyle i pamiętaj on kiedyś z żoną też rozumiał się bez słów..... inaczej dziś nie byłby jej mężem

Gość gg23
kopnij go w d...naprawdę szkoda Twojego czasu,niech sobie znajdzie inną naiwną...takie romansiki to dobrze kończą się tylko w filmach...zrobisz jak uważasz.ale pewnie wspomnisz moje słowa...

Gość telefonierka-a-a
rzuci bo jej kontrakt szybciej sie konczy jak jemu!! Wcale mu sie nie dziwie - dziewczyna brzydka nie zadbana- typ klasowej kujonki, przemądrzała i w dodatku narzekająca na wszystko czego ie dotknie! no sorry ale jaki facet by to wytzrymał?? Moze i macie racje, moze jestem naiwna ....ale chce!

Wcale mu sie nie dziwie - dziewczyna brzydka nie zadbana- typ klasowej kujonki, przemądrzała i w dodatku narzekająca na wszystko czego ie dotknie! no sorry ale jaki facet by to wytzrymał?? i siłą zaciągnęła go do ołtarza?? czy w sprawie ślubu też ci sprzedał jakąś bajeczkę ??

Gość telefonierka-a-a
Nie sprzedał! kochał ja!

i nagle jak się pojawiłaś przestał?? wiesz co poczekaj tu chwilę ja pójdę tylko po kolegę ZSa- to on zapisze cię do klubu pelikana po za kolejką ! będziesz pięknym okazem kolekcji:)