Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marakmds

Wstydzę się na moją matkę

Polecane posty

Gość Marakmds

Zachowuje się jak wycieruch, nigdy o siebie nie dbała, jest w trzeciej ciąży chociaż w ogóle na nic nas nie stać, i w dodatku slini się do każdego wujka. Jak słyszę te obłudne, "krysiu, to krysiu tamto" to rzygam w poduszkę Poradźcie coś, nie wiem co oni w niej widzą, chyba tylko łatwy towar.

Gość Lady Madonna
Ile masz lat skarbie?

Gość magdamk.
ile masz lat? z kim jest w ciazy? porozmawiaj na nią, nakrzycz na nią.

Gość Marakmds
15

Gość Marakmds
W ciąży z ojcem, ale kłócą się cały czas i teraz mieszkamy u babci

Gość magdamk.
ja bym z nią porozmawiała. a jelsi trzeba nakrzyczała, bo moze zwykła rozmowa do niej nie dociera. dorosli czasem tak mają ze mysla ze sa nieomylni, ze dobrze postepuja i ze wszystko jets ok. czasem optzrebuja zimnego prysznica i rozmowa z toba moze byc dla niej takim prysznicem. jesli sam ne chcesz z nia rozmawiac zwróc się do kogos dorosłego kogo mama słucha. jest taka osoba? moze jej mama? moze siostra? moze jakas przyjaciólka? do zielono okiej. owszem moze tak mowic do swojej mamy. co z tego ze to jego mama jak robi cos zle. czy dzieci alkoholików maja siedziec cicho bo to ich rodzice?

Gość magdamk.
jelsi ci to pomoze a nie chcesz z nia wprost rozmawiac napisz na karcte co chcesz jej powiedziec i albo daj do rzeczytania albo przeczytaj jej sam.

Magdamk-----> źle mnie zrozumiałaś. Nie chodzi mi o to żeby siedziec cicho. Myśle, że warto porozmawiać a nie oczerniać matke a w dodatku na forum publicznym. Autorka chyba by nie chciała zeby jej dzieci pisały tak o niej na jakims forum publicznym. Krzykiem sie nic nie zalatwi..

Gość eh głupia...
Wstydzę się na moją matkę - a co to w ogóle znaczy?