Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stop anymore

Gdzie jeszcze dostanę ramoneskę?

Polecane posty

Gość stop anymore

Na allegro jest niewiele i niezbyt ładne,przeszukałam też ostatnio galerię i zostały same nieciekawe i duże rozmiary.Dodatkowy problem jest taki,że szukam jasnej,beżowej lub w kolorze pudrowego różu,a jak są gdzieś to przeważnie czarne :O Czy o tej porze jeszcze gdzieś znajdę??Czy już za późno?

Gość nie pewna
Ta zielona niema nic wspolnego z ramoneska;/

Gość nie pewna
Poszukaj na stronce ASOSA napewno cos znajdziesz:) Te z ochnika to raczej na lata beda sluzyc ale nie kazdego stac i watpie ze trend taki sie utrzyma dlugo wiec lepiej kupic cos tanszegi:)

Ale też fajna. Racja, w takich rzeczach się chodzi parę sezonów, bo są ponadczasowe, więc jak ktoś chcę się pokazywać wśród swoich koleżanek gimnazjalistek, klonów, to dla takich osób jest np. H&M z pseudo ramoneskami ze sztucznej skóry za 100zł...

Gość nie pewna
Poszukaj napewno jeszcze gdzies znajdziesz:p w sklepach i o tej porze roku mozna jeszcze na przecnie kupic cos fajnego i pozadniejszego

Gość stop anymore
W życiu nie założę prawdziwej skóry :O Owszem,chodzi mi o ramoneskę typu H&M i nie zamierzam chodzić w niej parę sezonów :O W tym właśnie problem,że teraz już wyprzedają nędzne resztki,które im zostały,nie ma dużego wyboru :(

Gość stop anymore
W życiu nie założę prawdziwej skóry :O Owszem,chodzi mi o ramoneskę typu H&M i nie zamierzam chodzić w niej parę sezonów :O W tym właśnie problem,że teraz już wyprzedają nędzne resztki,które im zostały,nie ma dużego wyboru :(