Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka95

kto? ...

Polecane posty

jestem z chlopakiem starszym o 7 lat juz dlugo. na poczatku mial duzy dylemat bo sadzil ze go nie kocham, ale teraz po 4 miesiacach ufa mi. kocham go bardzo i wiem ze on mnie tez i obiecalismy sobie ze bedziemy sobie wierni. ja jestem lecz w szkole jest pewien chlopak w moim wieku ktory mi sie podoba choc nie wiem czy to milosc jest wogole (?), ale nie chce mojemu chlopakowi zlamac serca bo to jego kocham i przeciez nie wiadomo czy z tym drugim by sie udalo, ale utrzymujemy bardzo dobry kontakt... nie pozwole by inny oczarowal mnie i popsul to co budowalam przez 4 miesiace. na szczescie w zaden sposob nie doszlo do zdrady :D chce wiedziec co myslicie na ten temat :):):)

Sam fakt że spodobał ci sie inny świadczy o tym, że nie kochasz tak bardzo swojego obecnego.

Gość panifrania z szczekocina
tak drogie dziecko :) to bardzo słuszne wierność to taka piękna i rzadko spotykana cecha :) wytrwałości ci życzę :)

Gość kika00
tak długo starałas sie zeby Ci zaufał,że go kochasz..jesli jestes z nim szczęśliwa to nie psuj tego,bo zobaczysz ze bedziesz załowac...jesli z nim zerwiesz to zza niedługo na tym forum bedziesz pisała topik o temacie:Chce wrócić do mojego byłego bo nadal go kocham..ale nie wiem jak... takze olej tego chłopaka..jesli widzisz ze jakos na Ciebie działa to lepiej zebys go unikała,bo jesli bedziesz sie czesto znnim spotykała,rozmawiała to zobaczysz ze jeszcze sie w nim zauroczysz a tamtego zostawiasz...

mysle ze podobac mi sie moze nawet kazdy ale wazne jjest zeby kochac jedna osobe

eee no nie przesadzajcie ja jestem z moim 5 lat a podobaja mi sie inni faceci no to chyba normalne jest ;)